Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz Haydar Şişman Kim


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 00:46
0

Atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ekranların reyting rekortmeni dizisinin kadrosuna 5 yeni isim dahil oldu. 

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi usta isimlerin paylaştığı dizinin kadrosuna Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Haydar Şişman, Birol Ünel ve İrem Sultan Cengiz katıldı.

Sıra dışı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlediği dizinin yayın tarihi belli oldu. 19 Eylül Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Sezon finalinde Masa’dan ayrılan Hızır yaylada huzurlu bir hayat yaşamaya karar vermiştir. Vehbi’nin ölümü Hızır’ı derinden etkilemiş ve bütün işlerini evin diğer erkek bireylerine bırakarak ailesiyle huzur dolu bir hayat için yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Fakat işler hiçte umduğu gibi gitmez. Hızır’ı yeni sezonda neler bekliyor izleyip göreceğiz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Haydar Şişman Kimdir? Dizideki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Haydar Şişman 1966 Maçka doğumludur. Ressam ve aynı zamanda Tiyatro oyuncusu olan Haydar şişman Antalya Film Festivalinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. Kalandar Soğuğu isimli sinema filminde canlandırdığı Mehmet karakteriyle bu ödüle layık oldu. Daha çok tiyatro alanında oyunculuk yapan Haydar Şişman Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekranlara döndü.

Haydar Şişman’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolünü nasıl buldunuz?