Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Mesut Akusta’nın Rolü Ne? Kimi Canlandıracak


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 16:14
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bomba gibi bir giriş yapamaya hazırlanıyor. Atv’nin reyting rekortmeni dizisi 3. sezonda kadrosuna yepyeni isimler kattı. Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Birol Ünel, Haydar Şişman ve genç oyuncu İrem Sultan Cengiz 3. sezondan itibaren Edho kadrosunda yer alacak. 

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın yer aldığı dizi Salı akşamları zirveyi kimseye kaptırmıyor. Sezon finalinde sürpriz bir şekilde Masa’yı tek eden Hızır yaylada sakin ve huzurlu hayatına devam edebilecek mi? Abisinin yadigarı Vehbi’nin ölümü Hızır’ı yıkmıştır ve bütün işleri ailenin diğer erkek bireylerine bırakıp huzurlu bir hayat için yeni bir başlangıç yapmıştır. Tanıtım fragmanı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni sezon bölümleri tüm heyecanıyla 19 Eylül’de başlayacak.

Peki dizinin yeni oyunculuları hangi rolleri üstlenecek? Dizinin seyrini nasıl etkileyecek? Mesut Akusta dizide nasıl bir karakteri canlandıracak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Mesut Akusta Kim? Usta oyuncu 22 Şubat 1964 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da Halk Eğitim kurslarında tiyatro eğitimi aldı. 1985 yılında kendi imkanlarıyla Ankara’da tiyatro yapmaya başlayan Akusta, 1992 yılına kadar bu işine devam etmiştir. Daha sonra sayısız dizi ve filmde rol almıştır.

Kariyer hayatı boyunca Güz Gülleri, Benimle Evlenir Misin, Kurşun Yarası,Çocuklar Ne Olacak, Kara Gümrük Yanıyor, Sessiz Fırtına, Ay Tutulması, Karagümrük Yanıyor ve Yıldızlar Şahidim dizilerinde rol almıştır. Şimdilerde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon bölümlerinde yer alacak.