Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Teoman Kim? Dizideki Rolü


Güncelleme: 23 Eylül 2017 : 16:37
0

Atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Teoman Kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Teoman karakteriyle dikkatleri çeken Birol Ünel Kimdir? 

Ekranların fenomeni haline gelen efsane dizi yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Dizinin kadrosuna 5 ünlü ismin dahil olduğunu daha önce sizlerle paylaşmıştık. Mesut Akusta, Olgun Şimşek, Haydar Şişman, İrem Sultan Cengiz ve Birol Ünal.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz Haydar Şişman Kim

Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz Birol Ünel’ın dizinin kadrosuna dahil olması herkes tarafından heyecanla karşılandı. Dizinin en çok konuşulan ve merak edilen ismi oldu. Diziye Teoman karakteriyle giriş yapan Birol Ünel kimdir? Gerçek adı, yaşı boyu ve daha önce rol aldığı tüm projeleri sizler için araştırdık.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Mesut Akusta’nın Rolü Ne? Kimi Canlandıracak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Teoman rolüyle dahil olan Birol Ünel senelerdir yurt dışında yaşayan kirli hayatından kurtulması için Türkiye’ye gönderilmiş yeraltı dünyasının önemli isimlerinden bir karaktere hayat veriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Birol Ünel Kimdir?

18 Ağustos 1961 tarihinde Mersin’de dünyaya gelen usta oyuncu Hannover Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha çok sinema filmlerinde rol alan usta oyuncu kariyer hayatı boyunca temmuz’da, Anam, Kapıdaki Düşman, Duvara karşı, Hırsız Var, Kalbin Zamanı, Parlatılmamış, Aşk Ruhunu Kat, Soluksuz Gece ve Netekim Karakolu gibi başarılı sinema filmlerinde rol almıştır. Şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Teoman karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Teoman Karakterini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde nasıl buldunuz? Sizce yerine kim olabilirdi?