Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Vehbi Öldü mü? Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 23:48
0

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Eşkiya dizisinin önemli karakterlerinde Vehbi dizinin 23 Mayısta yayınlanan bölümünde vuruldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Vehbi Öldü mü? Diziden Neden Ayrıldı?

Hızır CIA’in adamını öldürmüş ve devletin de desteği kesildiği için açık tehdit altındadır. Rüstem Hızır’dan intikam almak için Hızır, Alparslan ve İlyas’ı yanına çağırır. Ancak Serkan pusuda onları beklemektedir.

Vehbi Hızır ve diğerlerini korumak için elinden geleni yapmaktadır. Ofis’in önünden kuş uçurtmamaktadır. Siyah bir araba Vehbi’nin dikkatini çeker ve onu izlemeye alır. Hızır ve diğerleri ofisten çıkarken siyah arabanın hareketlendiğini görür.

Vehbi olacakları anlamıştır ancak artık çok geçtir. Yılların dostluğu, kardeşliği artık ayrılık noktasına gelmiştir. Vehbi Serkan’ın açtığı ateş sonucu sırtından kurşun yarası alır. Aldığı kurşun yaraları nedeniyle yere yığılan Vehbi Hızır kollarında son nefesini vermiştir.

Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Vehbi gerçekten Öldü mü? Diziden Neden Ayrıldı? Vehbi karakterini canlandıran oyuncu Yüksel Arıcı diziden ayrılmıştır. Dizi ile olan anlaşması biten Yüksel diziden ölerek ayrılmıştır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Vehbi Kimdir? 54 yaşında. Hızır Çakırbeyli’nin ekibindedir. Ekibin sözü geçen kişilerindendir. Aynı zamanda geçmişte çok şey gördüğü için ekibin akıl hocasıdır. 23 Mayısta yayınlanan 70. bölümü ile Vehbi karakteri diziden ayrılmıştır.

 

 

EDHO Vehbi (Yüksel Arıcı) Diziden Neden Ayrıldı? <<<tıkla