Esra Erol’da 2017-2018 Damat Adayları Kimler Oldu? Damat Adayları İsimleri


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 19:08
1

Esra Erol’da programının 2017-2018 sezonundaki damat adayları kimler? Esra Erol 2017-2018 yeni sezon damat adaylarının isimleri neler?

Yeni sezonda yeniden ekranlarda olacağını duyuran Esra Erol’un programı ile ilgili bilgiler netleşmeye başladı. Ekranlarda en gerçekçi evlendirme programı olarak bulunan Esra Erol’da yeni sezonda da adından sıkça söz ettirecek.

Esra Erol’da isimli izdivaç programında 10 yılda 300’ü aşkın evlilik yaşandı ve bu evliliklerden 40’ı aşkın çocuk dünyaya geldi. Programının gerçekçiliğini her fırsatta bu sözlerle anlatan Esra Erol, evlilik olmayan evlendirme programları var diyerek de rakiplerine göz dağı veriyordu.

Esra Erol, eğer formatı aynı şekilde yola devam edecekse yeni sezonda yeni damat adaylarını ekranlara getirecektir. Ayrıca geçtiğimiz sezondaki damat adayları da yollarına devam edebilecek.

Esra Erol’da geçtiğimiz sezonda Mustafa ve Ceyda mutlu bir birliktelik yaşıyorlardı. Yaz aylarında beraber tatil yapan ikili önceki hafta ayrıldı. Bu nedenle Mustafa yeniden programa dönebilir.

Esra Erol’un ünlü damat adaylarından Mehmet ve Umut, geçtiğimiz sezonda büyük bir şaşkınlık yaratarak programdan ayrılmışlardı. İkilinin fanları programa geri dönmeleri için birçok kampanya düzenlemişlerdi. Ancak ikili bu sezonda da Esra Erol’un programında olmayacak.

Esra Erol’nın bir diğer yakışıklı damat adayı Mesut da Bahar’la olan ilişkisi bittiği için ekranlardaki yerini alacak gibi görünüyor.

Esra Erol’da programının eski damat adayları gibi yeni damat adayları da olacaktır. Ancak Esra Erol, yeni damat adaylarının adını şimdilik sır gibi saklıyor. Bu konuda bilgi aldığımız anda sizlerle paylaşacağız.

Comments are closed.