Esra Erol’da Caner ve Berke Neden Boşandı? İşte Detaylar


Güncelleme: 4 Eylül 2017 : 19:42
1

Bir zamanların dillere destan aşkı Berke ve Caner’in aşkları son mu buluyor? Berke ve Caner gerçekten boşanıyor mu? Evlilikleri bir yalan mıydı? İşte bilinmeyen detaylar.

Dillere destan aşka ne oldu? Caner ve Berke ilişkisinde sona gelindi. Caner Esra Erol’da programının yeni sezon programına katıldı ve ilişkiye ait detayları Esra Hanım’a anlattı. Berke hakkında çok ilginç iddialarda bulunan Caner yeni bir tartışma konusunun fitilini ateşledi. İşte Detaylar.

Caner katıldığı programda Esra Erol’a hiç bir şekilde darp yok ancak evi terk edip gidiyor dedi. Berke için en ufak bir şeyde önce polise daha sonra annesinin evine gittiğini söyleyen Caner artık bıktığını söyledi. Kesinlikle Berke’nin yüzünü görmek istemediğini söyledi.


Esra Erol’da 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Esra Erol Ne Zaman Başlıyor?


Evde yaşananlar ve Berke’nin şikayetleri sonucu uzaklaştırma cezası aldığını söyleyen Caner artık boşanmak istediğini söyledi. Öncelikle anlaşmalı boşanmak istediğini söyleyen Caner artık bu evliliğin bitmesini istediğini söyledi.

Berke ile barışmak için her şeyi yaptım diyen Caner artık pes ettiğini söyledi. Herkesin hatası olduğunu söyleyen Caner, yapılan hataların bu raddeye gelmemesi gerektiğini söyledi. Tartışmaların en büyüğünü evlenmeden önce yaptıklarını ancak her hangi bir polise gitme vakasının olmadığını söyleyen Caner, evlendikten sonra neden sürekli polise gittiğini anlayamadığını söyledi.

Caner ve Berke evliliğine ilişkin tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz. En güncel bilgilerle haberimiz sürekli güncellenecektir.

Comments are closed.