Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Kurulmuştur


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 22:54
17

Star TV’nin kısa sürede büyük çıkış yakalayan dizisi Fazilet Hanım ve Kızları nerede çekiliyor?, Dizinin seti nerede kuruluyor? Tüm bu merak edilen soruların yanıtını sizler için araştırdık. Başrollerinde Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, İdris Nebi Taşkan, Afra Saraçoğlu, Nazan Kesal, Mahir Günşıray ve Hazal Türesan’ın yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları her cumartesi evlerimize konuk olmaya devam ediyor.  Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

İzleyiciler dizinin oyuncuları ve hikayesi dışında Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi nerede çekiliyor sorusuna da cevap arıyor. Dizinin büyük bir kısmı görkemli bir yalıda çekiliyor. Peki bu yalı nerede? Fazilet Hanım Ve Kızları nerede çekiliyor diye merak eden takipçilerimiz için dizinin çekildiği konağın tam adresini sizler için öğrendik. Merkez Mahallesi, Meserburnu Caddesi, Sarıyer/İstanbul.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ilk etap çekimlerine İstanbul’un Beykoz semtinde başlandı. Kısa sürede ilgiyle takip edilen Fazilet Hanım ve Kızları’nın çekimleri ağırlıklı olarak Boğaz’ın incisi bir yalı ve kenar mahallelerde devam edecek. Daha önce aynı yalıda bir döneme damgasını vuran Lale Devri dizisi de çekilmişti. Aynı zamanda dizinin otel sahneleri de Conrad Hotel’de çekilmektedir. Sarıyer ve Beykoz taraflarında çekimler devam etmektedir.

Hazan ve Ece isminde 2 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Fazilet Hanım’ın kısa yoldan zengin olmak uğruna verdiği savaşı konu alıyor. Küçük kızı Ece’nin güzelliğini kullanarak ünlü olması için her yolu deniyor. Büyük kızı Hazan ise ayakları yere basan, ailesini geçindirmek için spor antrenörlüğü yapan dürüst ve hırslı bir kızdır.

 

Egemen ailesinin zengin ve şımarık oğlu Sinan’a aşıktır. Fakat bambaşka dünyaların insanı olduklarının farkındadır ve duygularını gizlemek zorunda kalır. Egemen ailesi ve Fazilet Hanım ve Kızları arasında geçen birbirinden ilginç olayların konu alındığı dizi her cumartesi Star TV’de.

Fazilet Hanım Ve Kızları  nerede çekiliyor? Fazilet Hanım Ve kızları dizisinin çekildiği konak nerede? İşte tüm bu soruların yanıtına haberimizde sizler için yer verdik.

17 YORUMLAR

  1. Bu film çok güzeldi gerçekden ama şu Sinan’ı hiç sevmedim rolüni yağız ve hazan iyiler Yağız’ın kaldıgı otel çok güzel gerçekden büyük camlar falan iyi yani

  2. Merhaba arkadaşlar ben yagizin yasadigi otele gitmek istiyorum yerini ogrendim fakat hangi gun cekildigini bilmiyorum bilen varsa soyleyebilir mi lutfen

    Yaghazzz❤❤❤

  3. Merhabalar.

    Dizi kayseriliyan yalısında çekiliyor. Sarıyer iskelesine çok yakın. 😉 Görürseniz fotoğraf çekmekten daha çok hatır sormaya çalışın. Robot değiller.
    Kendim araştırıp bizzat o yalıya gittim ama maalesef yaz sezonundan dolayı kimseyi göremedim 🙁
    Açık adres buyurun ;))

    merkez mahallesi, meserburnu caddesi, sarıyer/istanbul

  4. almanyada oturan yeğenim diziyi çok seviyo yalıyı da cok merek ediyo internetteki adrese göre aradık yalıyı bulamadık çok üzüldü giden arkadaşlar yardımcı olurlarsa cok mutlu olucam yegenim adını

    • Dizi kayseriliyan yalısında çekiliyor. Sarıyer iskelesine çok yakın. 🙂

      Bende aradım bulamadım sonra aklıma yalıların ismiyle google görsellere tıkladım dizide ki yalının görüntüsüyle tanıdım ismi çıktı ve adresi böylelikle buldum 🙂 kendim bizzat gittim orası yani :))

      merkez mahallesi, meserburnu caddesi, sarıyer/istanbul

  5. Bence kesinlikle sinan ve hazan sinan nekadar yakışıklı yaa böyle bir şey yok ❤❤❤

  6. Bugün ordaydım yalı çok küçük. Ve gelinin odasını yukarda gösteriyorlar en alt kattaydı ve eşyalar çok dandik küçücük ya nasıl ekranda devlesiyor hersey. Hazan yağız diyoruz ?

    • 13 yaşında oturan yeğenim diziyi çok seviyo yalıyı da cok merek ediyo gecen gün internetteki adrese göre aradık bulamadık yalıyı çok üzüldü tam olarak nerde acaba yalı giden arkadaşlar yardımcı olabilirmi

  7. Dizi yeni sezonda devam edecek mi? Diziye yeni karakterler dahil olacak mı? teşekkürler

Comments are closed.