Fazilet Hanım ve Kızları Hazım Neden Öldü? Mahir Günşıray Neden Diziden Ayrıldı?


Güncelleme: 15 Ekim 2017 : 00:54
2

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde acı bir ayrılık yaşandı. Dizide Hazım karakteri trafik kazası sonucu ölerek diziden ayrıldı. Hazım karakterini canlandıran Mahir Günşıray diziden ayrılmıştır. Peki Mahir Günşıray neden diziden ayrıldı? Hazım karakteri neden öldü?

Dizide her şey güzel giderken neden Hazım karakteri öldü? Dizi finale mi gidiyor gibi sorular sosyal medyada şimdiden sorulmaya başladı. Peki gerçekten Hazım neden öldü? Dizi finale mi gidiyor?

Sosyal Medyada yapılan dedikodulara bakılırsa dizi finale gidiyor. Yeni yapımlar karşısında tutunamayan dizi final yapma kararı aldı. diğer taraftan dizinin reytinglerine baktığımızda da bunu görmek zor değil. Ancak şuan için bize gelen bilgiler arasında dizinin finale gittiğine dair bir söylem yok.

Peki dizide neden Hazım karakteri öldü? Dizi reytinglerdeki düşüşü durdurmak ve tersine çevirmek için hikayede değişikliğe gitti. Hazım karakteri ölerek diziden ayrıldı ve Yalı Fazilet Hanım ve Kızlarına kaldı. Zaten dizinin 2. sezon tanıtım fragmanında da bunu hissettirmişlerdi. Yavaş Yavaş Fazilet yalıdaki gücünü arttırıyor. Şuandan itibaren Yalıda ve dizide kızların ve Fazilet Hanım’ın ağırlığı daha çok hissedilecek.


14 Ekim 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları-Yetenek Sizsiniz mi Fazilet Hanım mı?


 

2 YORUMLAR

  1. Fazilet hanım ve kızlarında hazım Egemen’in ölmesi hiç iyi olmadi…Aslında bir yandan ölüm haberiyle ev halkının nasıl kargaşa yaşadığını ve gelinebilecek en uç seviyeye geldiler… Senaristin yerine ben olsam Hazım Egemen’i yeniden geri getiririm.. Çünkü kimse onun öldüğünü kabullenmiyor hem zaten iyi bir izleyici olarak oyundaki açığı görebiliyorum Hazım Egemen ağaca çarptı için hayatını kaybetti ama ceset tanınmayacak şekilde yanmıştı ölen kişinin başkasını olduğunu ve olayların gelebileceği yeri görmek için Hazım Egemen çocuklarına bir oyun oynamış olabilir ve sonuç olarak diziye geri gelebilir herkesin beklentisi bu yönde onun ölmesi arkasında bir sürü soru işareti bıraktı ölmesi çok yersiz bence böyle final olmamalı…

Comments are closed.