Fox Tv Benden Söylemesi Mina Merve Yıldırım Kimdir?


Güncelleme: 15 Ekim 2017 : 15:49
0

Hafta Sonu ekranlara gelen Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi programı her hafta ilginç konularla seyircileri etkilemeye devam ediyor. Renkli ve hayatı kolaylaştıran konu ve fikirlerle ekranlara elen programın sunucusu Mina Merve Yıldırım güzelliği ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çekti. Kimdir Merve Yıldırım? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi/eşi… Tüm detaylar haberimizde.

Geniş içeriği ile 7’den 70’e herkesi ekrana kilitleyecek “Benden Söylemesi” her Pazar 13.30’da FOX ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Merve Yıldırım sempatik sunumu ile evlerimize konuk olan programla ilgili merak edilenlerin başında güzel sunucu Merve Yıldırım gelmekte. Merve Yıldırım Kimdir?

1987 doğumlu olan Merve Yıldırım Akrep burcundan olup 15 Kasım doğumludur. Fox Tv ekranlarında Fatih Portakal, Gülbin Tosun gibi haber sunucularının saha çalışanlarından oldu. Haberleri sahadan takip etti ve onun hazırladığı haberler ekranlardan bizlere ulaştı. Genelde arka planda çalıştı. Ancak çalışkanlığı ile kısa sürede yükseldi ve Fox Tv stüdyolarından bizlerle buluşmaya başladı.

Kariyerine magazin sunuculuğu ile başlamış ve kariyer basamaklarını yavaş yavaş ama sağlam bir şekilde çıkmasını bilmiştir. Geleceği parlak olan Merve Yıldırım’ın kısa sürede daha iyi konumlara geleceğine inanıyor ve kendisine kariyerinde başarılar diliyoruz.