Fox Tv Stil Avcıları Formatı, Nasıl Başvurulur, Başvuru Formu İşte Detaylar


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 00:43
5

Fox ekranlarında yepyeni bir moda yarışması izleyiciyle buluşuyor! Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Hakan Akkaya ve Demet Şener’in yer aldığı programın ismi Stil Avcıları. Peki Stil Avcıları ne zaman başlayacak? Kimler başvurabilir? Formatı Nasıl? Tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik. 

Yıldızlar ve Melekler olarak ikiye ayrılan takımlar birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. Melekler takımı model Şebnem Schafer ve eski Türkiye güzeli Fatoş Seğmen’inde aralarında yer aldığı ünlü isimlerden oluşacak.

5 kız Melekler, 5 kızda Yıldızlar takımında olmak üzere toplam 10 kişiden oluşacak yarışmacılar  birbirlerine rakip olacak. Haftanın sonunda kazanan takım 10 Bin Liranın sahibi olacak.  Program ile ilgili verilen bilgiler bunlar ancak daha önce yayınlanan yarışma Gardırop Savaşları ve İşte Benim Stilim gibi yarışma formatları ve kurallarına benzer şekilde olacağını düşünüyoruz.

Stil Avcıları’da Gardırop Savaşçıları gibi bir malikane de yapılacak. Her haftanın sonunda bir yarışmacı malikaneye veda edecek. Yarışmayla ilgili bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

 

 

 

5 YORUMLAR

  1. merahabalar ben 18 yasindam dayim ama basvurmak istiyorum Bulamadim ben basvuruyu lutfen yardimci olurmussunuz

Comments are closed.