Furkan Palalı’nın Yeni Projesi Ne? No 309’dan Sonra Hangi Dizide?


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 11:23
1

No 309’un sevilen oyuncusu Furkan Palalı No:309 dizisi final yaptıktan sonra hangi dizide oynayacak? Hangi şirketle anlaştı, hangi yapım ve kanalda yer alacak. İşte detaylar.

Romantik komedi türünde Fox Tv ekranlarında seyircisi ile buluşan No: 309 hakkında final yaptı yapacak söylentileri arasında Furkan Palalı hakkında bir iddia ortaya atıldı. Furkan Palalı’ya bazı projelerden teklif geldiği söylenmekte.

Yeni dizi Çukurdere’nin başrol oyuncusu olarak Furkan Palalı’ya teklif gittiği bilgisi geldi. No:309’un final yapmaya doğru giderken oyuncularda teklifler geldiği söyleniyor.Tabi haberin doğru olup olmadığı şuan netlik kazanmazken hem Furkan Palalı’nın hem de Demet Özdemir’in film projelerinde yer alması dizinin final yapacağı söylentilerini kuvvetlendirmektedir. Bakalım Furkan Palalı yakın zamanda konu ile ilgili açıklama yapacak mı yoksa sessiz sedasız bir projede mi yer alacak. Güncelleme>>> İşte Furkan Palalı’nın yeni projesi…

Güncelleme: Furkan Palalı cephesinden yeni bilgiler geldi. Yakışıklı oyuncu Çukurdere dizisi ile anlaştı. Çukurdere dizisinin erkek başrol oyuncusu olarak yer aldığı projede kendisine kadın başrol olarak genç oyuncu Su Kutlu eşlik edecek.


Çukurdere Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler<<<tıkla


 

Comments are closed.