Galatalı Eşref Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri


Güncelleme: 5 Temmuz 2017 : 20:59
1

2017 2018 sezonunun en iddialı dizilerinden birisi olmaya hazırlanan Galatalı Eşref dizisi daha önce Ali Ekber Cevahir ismi ile duyurulmuştu. Ancak son gelen haberlere göre başrolde Türk Sinemasının efsane ismi Kadir İnanır’ın “Eşref” karakteri ile rol aldığı dizinin ismi de Galatı Eşref olarak değiştirildi.

Kadir İnanır Yeşilçam da oynadığı kabadayı karakterleri ile halen izleyicileri ekranlara kilitleyen bir isimdi. Şimdi de karşımıza yine bir kabadayı rolü ile çıkacak olan Kadir İnanır Galara civarında bir mahalledeki 3 çocuklu bir aileyi ve bu mahallede yaşanan olayları anlatacak.

Esen Ali Bilen, Emre Erkan ve Ece Umay Mit gibi isimlerin senaryosunu kaleme aldığı Galatalı Eşref Dizisinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Dizide Kadir İnanır’ın yanı sıra bir dönemin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi ile izleyicinin gönlüne taht kuran Gürkan Uygun, Hande Erçel, Berk Hakman ve Eda Ece gibi isimler yer alıyor.

Galatalı Eşref Kadir İnanır

Galatalı Eşref Gürkan Uygun

Berk Hakman

Hande Erçel

Eda Ece

Sizler Yeşilçamın kabadayısı Kadir İnanır’ın can verdiği Eşref karateri ile son dönemin kabadayılarından Gürkan Uygun’un karşı karşıya geldiği Galatalı Eşref dizisi ve oyuncu kadrosu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de konu hakkında düşüncelerinizi aşağıda yazınız.

Comments are closed.