Geçmişin İntikamı Konusu Ne? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 10:12
1

Sayısız başarılı projeye imza atan Limon Film’in yeni projesi belli oldu. Geçmişin İntikamı isimli proje yeni sezonda büyük ses getirecek.

Şantiye senaryo ekibinin kaleme aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu. Çekimleri ağustos ayında başlayacak olan projenin eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Son olarak Poyraz Karayel gibi başarılı bir diziyi ekrana getiren Limon Film, daha iddialı bir projeyle ekrana dönüyor. Dizinin yayın günü henüz belli olmadı. Fakat Fox ekranlarında yayınlanacağı aldığımız bilgiler arasında.

Geçmişin İntikamı dizisinin konusu ise oldukça dramatik. Kısaca bahsedecek olursak: İşlemediği halde üzerine kalan bir suç yüzünden yıllarca hapis yatmak zorunda kalan bir adamı ve adamın gerçekleri açığa çıkarmak için verdiği mücadeleyi konu alacak. İzleyenleri yasa boğacak bir hikaye ile Limon Film yine bir başarıya imza atacak.

Oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları tüm hızıyla devam eden projenin hazırlıkları büyük titizlikle yürütülüyor. Sıra dışı konusu ve gerçeğe yakın hikayesiyle şimdiden büyük merak edilen dizi eylül ayında izleyiciyle buluşacak.

Oyuncu kadrosu hakkında ser verip sır verilmeyen dizinin tüm detaylarını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Yapılan kamuoyu bilgilendirmesi ile Geçmişin İntikamı isimli dizinin konusu belli oldu. Dizinin Konusu şöyle;

Aslan Batur kendi halinde yaşayan 30’lu yaşlarında bir adamdır. Babası gibi bildiği, İstanbul’un kulağı kesik eski kabadayılarından Şevket’in konteyner limanını işleten Aslan, işlemediği bir cinayetten ötürü cezaevine düşer. Üstelik bu suçu üstüne atanlar da Aslan’ın hiç bilmediği dayısı uyuşturucu baronu Kerim Büyükhanlı ve oğlu Sadık’tır.


Geçmişin İntikamı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Aslan yasak bir ilişkinin meyvesi olduğu için daha kundaktayken anneannesi tarafından Şevket’e emanet edilmiş ve yıllarca Büyükhanlı ailesinden saklanmıştır. Ancak ne var ki kader onları yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirmiştir.

Aslan cezaevinden çıktıktan sonra artık İstanbul’da ne taş taş üstünde, ne de baş baş üstünde kalacaktır. Çünkü kan bağı olsa bile ailesinden intikam almak için yemin etmiştir bile.

Dram ve hüzün ağırlıklı bir dizi olacağı için sizce bu rolü en iyi hangi oyuncular üstlenir? Geçmişin İntikamı adlı yeni dizinin başrol oyuncuları olarak kimleri görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz?

Comments are closed.