Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Nasıl Başvururum?


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 09:23
8

Kanal D ekranlarında yeni bir yarışma programı ekranlara geliyor. Fatih Ürek’in sunumu ile ekranlşara gelecek olan programda yarışmacı olan gelinler mutfakta hünerlerini sergileyecek ve büyük ödülün sahibi olmaya çalışacaklar. Peki yarışmaya nasıl başvurulur? Gelinim mutfakta başvuru formu nasıl doldurulur? İşte detaylar.

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Nasıl Başvururum?

Kanal D’nin yeni yarışması Gelinim Mutfakta 12 Mart Pazartesi gününden itibaren haftaiçi her gün 12:45 itibari ile ekranlarda olacak. Yarışmaya gelinler kayın valideleri ile birlikte katılacaklar. Mutfakta her gelin kayın validelerinin talimatları ve yardımları ile en güzel yemekleri yapmaya çalışacaklar. Damak tadına uygun, hem görsel açıdan hem de lezzet açısından en güzel yemeği yapıp en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

Gelinim Mutfakta Yarışmasına Nasıl Başvurulur?

Gelinim Mutfakta yarışmasına nasıl başvurulur? Başvuru yapmak için öncelikle başvuru formunu doldurup gönder butonuna basmanız gerekiyor. Başvuru formuna Kanal D’nin resmi internet sitesinde “Programlar” sekmesi altında “Gelinim Mutfakta” yarışmasına tıkladıktan sonra “Başvuru Formu” linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Başvuru formuna kendinizin ve kayın validenizin kişisel bilgileri girdikten sonra formunda altında yeşil renkteki “GÖNDER” butonuna basarak başvuruyu tamamlamış oluyorsunuz.

Başvuru formunu bulamayanlar için tüm gerekli bilgileri yazımız sonunda verdiğimiz linklerden ulaşabilirsiniz. Yarışma ile ilgili detayları, yarışma formatıan ve yarışmacılara buradan ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Başvuru formu ve iletişim bilgileri…

Gelinim Mutfakta Başvuru formu için TIKLAYINIZ

Gelinim Mutfakta İletişim Bilgileri

Kanal D dizi ve programları ile ilgili görüş ve önerileriniz için: [email protected] İnternet sitemiz ile ilgili görüş ve önerileriniz için; [email protected] Fax: +90 212 413 53 77

Gelinim Mutfakta Tanıtım Fragmanı

8 YORUMLAR

    • başvuru limiti dolduğu zaman başvurular beklemeye alınabiliyor. Sırasınız geldiğinde dönüş yapılacaktır.

Comments are closed.