Gençlik Başımda Duman Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 21:33
1

Gençlik Başımda Duman dizisinde kimler rol alıyor? Gençlik Başımda Duman Oyuncu Kadrosu? Gençlik Başımda Duman dizisinde kim kimdir?

Kanal D ekranlarında günlük bir dizi olarak başlatılması planlanan Gençlik Başımda Duman dizisinin ayrıntıları netleşmeye başladı.

Evlendirme programlarına RTÜK tarafından yasak gelmesinin ardından izdivaç programları kaldırılmasa da Kısmetse Olur kaldırılmıştı. Bu nedenle Kanal D ekranlarının gündüz yayın kuşağında büyük bir boşluk meydana gelmişti. Bu nedenle Kanal D ekibi yeni bir dizi için kolları sıvadı.

Gençlik Başımda Duman dizisinin aslında 21 Ağustosta başlaması bekleniyordu. Ancak dizinin tanıtım fragmanı hala yayınlanmadı. Bu da dizinin oyuncu kadrosundaki değişikliklerden kaynaklanıyor olabilir.

Kısmetse Olur programında yer alan birçok gelin ve damat adayı bu dizide de rol alacak. Kısmetse Olur programı için zaten kurgu deniliyordu. Orada yer alan kavgalar ve aşkların da kurgu sonucu ortaya çıktığı söyleniyordu. Ancak yine de hem adaylar hem de olaylar merakla takip ediliyordu.

Kısmetse Olur’un bitmesi ve yeni bir izdivaç programının da başlayamaması üzerine yapımcılar böyle bir adım attı. Gençlik Başımda Duman dizisi Kısmetse Olur tadında bir günlük dizi olacak.


Gençlik Başımda Duman Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?


Gençlik Başımda Duman dizisinde Mehtap Taşkıran, Daniella Grajdeanu, Erdem Dalfidan, Nur Banu Cimilli, Emre Ubeyli, Tolga Kulakçı, Tuğçe Yılmaz gibi Kısmetse Olur’un en önemli isimlerini bir araya getiriyor.

Gençlik Başımda Duman dizisinde programın sunucusu Seda Akgül ise büyük bir ihtimalle olmayacak. Seda Akgül, yeni sezonla birlikte Fox Tv ekranlarına transfer oldu. Bu nedenle sunucu olamayacak. Dizide böyle bir sunucuyu ihtiyaç da duyulmayacağı söyleniyor.

Gençlik Başımda Duman Oyuncu Kadrosu

Gençlik Başımda Duman Cansel Çördük Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Mehtap Taşkıran Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Daniella Grajdeanu Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Nur Batuhan Cimilli Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Erdal Dalkıran Kimdir?


Gençlik Başımda Duman Melek Sultan Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Melek Çelebi Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Tuğçe Yılmaz Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Tolga Kulakçı Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Emre Ubeyli Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Leyla Keskin Kimdir?

Gençlik Başımda Duman Tanıtım Fragmanı izle

1 YORUM

Comments are closed.