Gönül Yarası Dizisi Çekimleri Nerede Yapılıyor? İşte Dizi Seti


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 16:09
2

Gönül Yarası isimli yeni dizi yeni sezonuna oldukça iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Gönül Yarası dizisinin çekimleri nerde yapılıyor? Gönül yarası dizisi 2017-2018 sezonunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Lale Devri, Karagül, Bugünün Saraylısı ve Yer Gök Aşk gibi başarılı dizi ve filmlere imza atan Avşar Film yeni projesiyle de yine adından çok söz ettirecek.

Ekrana getirdiği son projeleriyle izleyicilerden tam not alan Avşar Film Gönül Yarası isimli dizi projesinde yine izleyiciden tam not almayı hedefliyor.

Gönül Yarası dizisinin genel konusu şöyle,  Tutkulu ve intikam dolu bir aşk hikayesini konu ediniyor. Aşk, Gönül Yarası dizisinin de vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Gönül Yarası Dizisi nerede çekiliyor dizi seti nerede? İlk etap çekimleri Antalya’nın bir sahil semtinde başlayacak ve daha sonra çevre ilçelerde de çekimler devam edecek. Avşar Film’in klasik dizi anlayışı Gönül Yarası içinde değişmeyecek. Dizinin görkemli bir konakta geçeceği tahmin ediliyor. Fakir ve zengin zıtlığının ön planda olacağı dizinin seti için hummalı bir çalışma yapılıyor.


Gönül Yarası Dizisi Sırbistan’lı Kadın Başrol Oyuncusu Kim? <<<tıkla


Çekimlere ağustos ayında başlanacak ve dizi en geç Kasım ayının 2. haftası ekrana gelecek. Dizinin başrol oyuncuları da oldukça merak ediliyor. Aldığımız son bilgilere göre Gönül Yarası dizisi için başrol teklifi Onur Tuna’ya götürüldü. Oyuncunun teklifi değerlendirme aşamasında olduğu biliniyor.

Ama büyük ihtimal başrol Onur Tuna olacak. Eğer Onur Tuna başrol teklifine olumlu cevap verirse kadın partneri için ise Sırbistan’dan sürpriz bir isim ile anlaşma imzalanacak. Henüz kanalı ve yayın tarihi netleşmeyen dizi ile ilgili en güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. Dizi seti ile ilgili yapılan değişiklikleri sitemizden anında siz değerli takipçilerimize duyuracağız. Bizi takipte kalın.


Gönül Yarası Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Rolleri


 

Comments are closed.