Güldür Güldür Show TV’den Neden Kaldırıldı? Neden Kanal Değiştirdi?


Güncelleme: 20 Aralık 2017 : 01:27
2

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar ilginç bir iddia ortaya attı. Ünlü köşe yazarının yaptığı habere göre Güldür Güldür Show başka bir kanala transfer oluyor. Peki bu söylentiler doğru mu? Güldür Güldür Show başka bir kanala mı transfer oluyor? Güldür Güldür Show TV’den neden kaldırıldı? Güldür Güldür Show neden kanal değiştirdi? soruları en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında. İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizin devamında.


Eşofmanlı Şevket Hoca(Çağlar Çorumlu) Güldür Güldür Show’da Neden Yok? Neden Ayrıldı? Geri Gelecek mi?


Güldür Güldür Show’un 2018-2019 sezonuna yeni kanalı Tv8’de devam edeceği iddia edildi. Söylentilerin kaynağı Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar tarafından ortaya atıldı. Bugüne kadar yazdığı tüm haberlerin büyük ölçüde doğru çıktığı Mesut Yar Güldür Güldür Show’un Tv8’de yayın hayatına devam edeceği yönünde açıklamalar yaptı.

Show TV’de 3 sezondur başarıyla ekrana gelen ve geniş izleyici kitlesine sahip Güldür Güldür Show yediden yetmişe herkesin ilgiyle takip ettiği bir proje. Fakat çıkan haberler  programın yeni sezonda Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacağı yönünde.

Güldür Güldür Show, tekrar bölümleriyle bile Tv8’de yüksek reyting almayı başarıyor. Tekrar bölümlerinin yüksek reyting alması ve BKM’nin sinema filmlerinin çoğunlukla Tv8’de yayınlanıyor olması tüm bu ihtimalleri kuvvetlendiriyor. Güldür Güldür Show 2018-2019 sezonuna Show TV’de mi yoksa Tv8’de mi devam edecek kesinleşir kesinleşmez sitemizde paylaşacağız.

Siz Güldür Güldür Show’un kanal değişikliği hakkında ne düşünüyorsun? 

2 YORUMLAR

  1. Mence Show da devam etmeli.belkide yalan haberdir.kanal falan deyismiyor.Show bana gore Tv8 den daha reytingli kanal.

Comments are closed.