Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 20 Ocak 2018 : 20:50
0

Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor? Farah Zeynep Abdullah’ın yeni dizisi Gülizar nerede çekiliyor? Dizi seti nerede, hangi şehirde ve semtte kuruluyor? Son zamanların en çok merak edilen konuları arasında yer alan tüm bu soruların yanıtına haberimizin devamında yer verdik. Hazırlıkları uzun süredir devam eden dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Çağan Irmak’ın senaryosunu kaleme aldığı 03 Medyanın yeni dizisi Gülizar hakkında en çok merak edilen konulardan birisi nerede çekildiği.

Gülizar Nerede Çekiliyor konusuna geçmeden önce biraz Gülizar dizisi oyuncuları ile ilgili bilgi verelim. Kiralık Aşk dizisiyle büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu Elçin Sangu’nun Gülizar dizisiyle tekrar ekranlara dönüyor olması hayranlarını oldukça sevindirmişti. Ancak daha sonra Elçin Sangu’nun dizide rol almayacağı açıklandı. Dizinin kadın başrol oyuncusunun Farah Zeynep Abdullah olduğu sonradan gündeme düştü. Kadın başrol oyuncusu belli olan dizide Farah Zeynep Abdullah’a Berk Cankat eşlik edecek. Fakat aldığımız bilgilere göre Birkan Sokullu’ya teklif gittiği yakışıklı oyuncunun bu teklife sıcak baktığı ancak daha sonra teklife olumsuz dönüş yaptığı bilgisi de kulislerde konuşulmakta. Birkan Sokullu son olarak Yüz Yüze dizisinde Sinem Kobal ile başrol paylamıştı.

Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Gülizar nerede çekiliyor konusu merak edile dursun Öncelikle dizinin kısaca hikayesine bakalım. Gülizar’ın genel hikayesi ise şöyle; Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat, farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o  aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Peki Gülizar dizisi nerede çekiliyor?

Yeni sezon için hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Gülizar Dizisinin çekimleri öncelikle İzmir’de hatta Konak meydanında olacak.Daha sonra İstanbul’da genel itibari ile yeşil alanların yoğun olduğu mekanlarda başlamış bulunuyor. Gülizar Dizisi Kanal D yeni sezona yeni projeleriyle iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunda başlayacak olan yeni dizi Gülizar’in çekimlerinin neredeyse tamamı İstanbul merkezli. Bilindiği üzere yeni diziler farklı şehirlerde çekilmeye başlasa da daha sonra İstanbul’da devam ediyor. Şimdilik Gülizar nerede çekileceğine ait çekimlerin sadece İstanbul’da yapıldığını öğrendik. Gülizar dizisi Çekimleri için İstanbul’un güzide semtlerinde setler kurulacak. Fakat bu semtlerin isimleri henüz açıklanmadı.


Gülizar Ne Zaman Başlayacak? Gülizar Dizisinin Yayın Tarihi!<<<tıkla


Gülizar dizisinde Farah Zeynep Abdullah’ya hangi erkek oyuncu eşlik etmeli? Berk Cankat ve Farah Zeynep Abdullah’ın uyumlu bir çift olacağını düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında sitemizde paylaşabilirsiniz. 


Gülizar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Gülizar Dizisi Tüm Karakterler<<<tıkla