Gülizar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Gülizar Dizisi Tüm Karakterler


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 01:15
5

Gülizar dizisinde kim kimi canlandırıyor? Gülizar dizisinin kadrosunda kimler var? Gülizar dizisi oyuncuları kimler? Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyiciyle buluşuyor. Uzun zamandır projesi tamamlanan ancak cast çalışmaları bir türlü tamamlanamayan dizide kimlerin rol alacağı belli oldu. Dizinin başrol oyuncuları ile karşılıklı imzalar atıldı. Gülizar dizisinde en son Kiralık Aşk dizisi ile ekranlarda olan güzel oyuncu Elçin Sangu kadın başrol olarak yer alacak. 03 Medyanın da yapımcılık görevini üstlendiği dizi, dizi piyasasına bambaşka bir renk getirecek gibi görünüyor. Çünkü Gülizar dizisinin yönetmen koltuğunda da Çağan Irmak oturuyor.

Gülizar dizisi oyuncu kadrosu usta isimlerin yanında genç ve dönemin gözde oyuncularını da bulunduruyor. Gülizar dizisi oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler haberimizin devamında.

Gülizar Dizisi Farah Zeynep Abdullah(Gülizar) Kimdir?

1989 doğumlu olan oyuncu hayatının ilk yıllarını İngiltere’de geçirmiştir. Türkiye televizyonları ile ise Öyle Bir Zaman Geçer ki dizisindeki Aylin rolüyle tanışmıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisi ile de çok sevilen oyuncu en son Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol almıştır.

Gülizar Dizisi Berk Cankat(Murat) Kim?

Aslen çerkez olan Berk Cankat, 1984 Ankara doğumludur. Mimar ve müteahhit babasının işi gereği Hatay, Ankara ve Eskişehir gibi şehirlerde çocukluğu geçti. 185 cm boyunda olan yakışıklı oyuncu bir çok dizi ve projede rol almıştır.

Ebru Cündübeyoğlu (Suzan)

Gülizar dizisi oyuncu kadrosunda Suzan karakterini canlandıran Ebru Cündübeyoğlu 1974 Almanya doğumludur. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuştur. 1993 senesinde Türkiye güzeli seçilen usta oyuncu 19917 yılında yayınlanan ve dönemin en popüler dizilerinden biri olan Deliyürek’te Avukat Ayşegül karakteriyle tanınmıştır. Akabinde Koçum Benim, Omuz Omuza, Kalbim Seni Seçti, Avrupa Avrupa ve son olarak Evli ve Öfkeli dizilerinde rol almıştır.

Berkay Ateş (Fettah)

Gülizar dizisi oyuncu kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden Berkay Ateş, Anne dizisinde canlandırdığı Cengiz karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kendisine Gülizar dizisinde canlandırdığı Fettah karakteriyle başarılar dileriz.

Şerif Sezer (Hayriye)

Gülizar dizisi oyuncu kadrosunun hiç kuşkusuz en tecrübeli isimlerinden Şerif Sezer 1043 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesinden mezundur. Kariyer hayatı boyunca sayısız projede rol alan oyuncu Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Dila Hanım ve son olarak Karagül dizilerinde rol almıştır.


Zuhal Gencer (Candan)

 


Sevtap Özaltun (Mine)

Gülizar dizisi oyuncu kadrosunda yer alan genç ve başarılı oyuncu Sevtap Özaltun 1984 Artvin doğumludur. Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezundur. Canım Ailem, Fatmagül’ün Suçu Ne, Ulan İstanbul, Sevda Kuşun Kanadında ve son olarak Gülizar dizisinde Mine karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.


Berk Erçer (Tuğrul)


Osman Alkaş (Veysel)


Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla)
Ayşe Tunaboylu (Zemzem)
Goncagül Sunar (Nazan)
Gonca Cilasun (Muazzez)
Emre Taşkıran (Teksoy)
Pelin Abay (Fatoş)
Sinem Yener (Perihan)
Feriha Eyüboğlu (Şükriye)
Baran Can Eraslan (Fuat)

Comments are closed.