Gülizar Farah Zeynep Abdullah’ın Söylediği Bir El Lazım Şarkısı ve Sözleri


Güncelleme: 12 Ocak 2018 : 19:08
2

[pembetext]Gülizar Farah Zeynep Abdullah’ın Söylediği Bir El Lazım Şarkısı ve Sözleri SİZLER İÇİN SİTEMİZDE[/pembetext]. Kanal D’nin yeni dizisi Gülizar’ın tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragman Gülizar’ın söylediği şarkı izleyenleri etkilemeyi başardı. [kirmizitext]Bir El Lazım şarkısı, sözleri ve kim söylüyor[/kirmizitext] gibi soruların cevabı sizler için haberimizde toparladık. Dizinin müzikleri şimdiden herkesi mest ederken dizinin fragmanında çıkan Bir El Lazım şarkısı kulağa hoş gelen tınısı ile kulaklarda iz bırakacağa benziyor. Sizler için Zeynep Ferah Abdullah’ın söylediği şarkı ve sözleri sitemizde.

Şarkı söylemeyi çok seven Gülizar’ın tek hayali ünlü bir şarkıcı olmaktadır. Bir arkadaşı ile kendi besteleri üzerinde çalışan Gülizar “Bir El Lazım” isimli şarkısını tamamlamış ve tanıtımı için bir fırsat beklemektedir. Tabi bu hiçte de kolay değildir. Bir yanda annesi diğer yanda yakın dostları Gülizar’ı bu yolda yalnız bırakmaktadırlar.

Gülizar tam pes ettim derken tanıştı yakışıklı genç ona bu yolda en büyük desteği verecektir. Gülizar dizisi hayalleri peşinde gitmeyi kendisine yol edinmiş başarılı ve azimli Gülizar’ın hayat hikayesidir. Dizide çalan Bir El Lazım şarkısı büyük beğeni toplayacak gibi. Sizler için şarkısının sözlerini yazımız sonunda okuyabilirsiniz.


Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede<<<tıkla


[kirmizitext]Bir El Lazım(Bize Değişik Bir El Lazım) Şarkısı Sözleri[/kirmizitext]

Dünya gelme sakın üzerime

Kırarım kalbini sakın söylemedi deme,

Buralarda sen ne ararsın

Seni kendimden beter yaparım

Çürümüş balkon demirlerinde

Açılmış sardunyalar gibiyiz

Bizi sevecek bir yürek lazım

Bak şu halimle

Aynı sözler aynı gözler

Bir ışık yak, bir yol göster

Bize değişik bir el lazım

Bir el lazım, bir el lazım

Gülizar Dizisi Tanıtım Fragmanı İzle

Comments are closed.