Gülizar Ne Zaman Başlayacak? Gülizar Dizisinin Yayın Tarihi!


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 21:41
1

Gülizar dizisi ne zaman başlıyor? Gülizar dizisi hangi günler yayınlanıyor? Gülizar dizisi yayın hayatına ne zaman başlayacak? Yeni sezonda izleyiciyi derinden sarsacak bir dizi daha geliyor. Kanal D, yeni sezonda izleyicisine adeta bir dizi şöleni yaşatacak gibi görünüyor. Birçok yeni dizi için kolları sıvayan Kanal D, geçtiğimiz sezondaki gibi erken final yapacak dizi değil, daha güçlü dizilerle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrol kadın oyuncusunun Farah Zeynep Abdullah olduğu dizi için geri sayım başladı. Dizilerinin 2017’de final yapmasıyla birlikte yaz aylarında tatile çıkan ünlü oyuncular yeni sezon için anlaşmalarını yapmayı da ihmal etmedi.

Gülizar dizisinin yeni sezonun başladığı Aralık-Ocak ayında ekranlarda olması bekleniyor. Aralık-Ocak ayının ikinci ya da üçüncü haftasında izleyicisi ile buluşması planlanan dizinin son hazırlıkları da yapılıyor. Dizi için en uygun gün de seçilmeye çalışılıyor.

Güçlü yapımlarla aynı güne gelmesi istenmeyen dizinin yönetmenliğini ise Çağan Irmak yapıyor. Çağan Irmak hem televizyon dizileri ile hem de sinema filmleriyle kendisine büyük bir hayran kitlesi edindi. Bu nedenle Gülizar dizisinin yeni sezondaki en başarılı dizilerden birisi olacağı tahmin ediliyor.


Gülizar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Gülizar Dizisi Tüm Karakterler


Fox Tv’nin yeni sezon bombalarından birisi olan Gülizar dizisi sizce hangi günler yayınlanmalı? Gülizar dizisinin ne zaman yayınlanmasını istersiniz? Görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmında bekliyoruz.

Gülizar Dizisi Tanıtım Fragmanı

Comments are closed.