Hayat Sırları Banu Kim? Gerçek Adı Ve Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 12:56
1

2017-2018 sezonunda Star TV’de ekrana gelmesi planlanan Hayat Sırları dizisi Banu kimdir? Dizideki rolü, daha önce hangi projelerde yer aldı? Tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik. 

Hayat Sırları dizisinin ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacağı açıklanmıştı. Fakat son anda dizinin Star TV’ye transfer olduğu bildirildi.

Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği dizinin kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç gibi başarılı isimler yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Sultan Ahmet’i canlandıran Ekin Koç, yeni sezonda Hayat Sırları dizisiyle izleyici karşısına çıkacak.

Mahinur Ergun’un senaryosunu kaleme aldığı Hayat Sırları dizisinin kadrosuna son olarak Ayfer Dönmez dahil dolu. Ayfer Dönmez son olarak Aşk Ve Gurur dizisinde rol almıştı.

Başarılı oyuncunun dizide hangi rolü üstlendiği oldukça merak ediliyor. Dönmez, genç ortağına platonik olarak aşk besleyen Banu karakterini canlandıracak.


Hayat Sırları Dizisinin Oyuncu Kadrosu


Hayat Sırları dizisinin çekimleri için hazırlıklar büyük titizlikle yürütülüyor. Dizinin çekimleri eylül ayının son haftası başlayacak ve en geç ekim ayında ekranda olacak.

Hayat Sırları Dizisi Banu Kim? (Ayfer Dönmez)

1982 tarihinde Manisa’da doğmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde Oyunculuk alanında Yüksek Lisansı yaptı.  2003 yılında “Bir İstanbul Masalı” dizisinin kamera arkasında staj için görevli olarak çalışırken dizinin yönetmeni Ömer Atay’ın teklifiyle dizide rol aldı. Geçtiğimiz haftalarda Marmaris Selimiye’de Serkan Ertekin’le hayatını birleştirmiştir.


Hayat Sırları Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?


Comments are closed.