Hayat Sırları Dizisi Kemal Kim? Olgun Toker Biyografisi


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 12:53
1

Hayat Sırları dizisinde Kemal karakterini canlandıran Olgun Toker kimdir? Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Kemal karakteriyle karşımıza çıkan Olgun Toker hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı Star TV’nin yeni gözdesi Hayat Sırları’nın yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz yer alıyor.

Kuzgun ailesinin küçük esnaf lokantası ve sıcak mahallesinde geçen sevgi dolu hikayesi izleyenlerin beğenisini toplayacak gibi görünüyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve samimi hikayesiyle her kesimden insanın ilgisini çekecek yeni bir dizi.

Son olarak Hayat şarkısı dizisinde izlediğimiz Ahmet Mümtaz Taylan, Kuzgunların aile reisi Mustafa olarak karşımıza çıkarken, karısı rolünde izlediğimiz İnci karakterini ise Devrim Yakut üstleniyor.

Mustafa’nın 3 çocuklarından en büyüğü ve avukat olan Seher’i Hazar Ergüçlü, herkesi KPSS’ye hazırlandığına inandıran Kemal karakterini ise Olgun Toker canlandırıyor. Dizinin en renkli isimlerinden biri olan Kemal karakterinin biyografisini sizler için araştırdık.

Hayat Sırları Dizisi Kemal Kimdir? Olgun Toker

1988 Mersin doğumlu genç oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Oyunculuk eğitimi almıştır. Profesyonel oyunculuk hayatına 2010’da Saklı hayatlar adlı sinema filmiyle atmış atmıştır. Fakat asıl çıkışını Hayat Şarkısı dizisinde canlandırdığı Mahir karakteriyle yapmıştır.


Siyah Beyaz Aşk Dizisi izlendi mı? Reytingleri Nasıl? Erken Final mi Yapacak?


Hükümet Kadını, Karadayı, Son, Düğün Dernek, Benim Adım Gültepe, Şeref Melelesi, Küçük Esnaf ve Hayat Şarkısı gibi projelerle izleyici karşısına çıkan Olgun Toker Hayat Şarkısı dizisiyle halkın beğenisini toplamıştır.

 

Comments are closed.