Hayat Sırları Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 12:57
2

Hayat Sırları nerede çekiliyor? Hayat Sırları dizi seti nerede? Hayat Sırları dizisinin çekim yeri neresi?

Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut ve Olgun Toker’in başrolleri paylaştığı Hayat Sırları dizisi, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.


Hayat Sırları Dizisinin Oyuncu Kadrosu <<<tıklayınız


Avukat olan Seher ile yönetmen Burak’ın aşkını ekranlara taşıyan dizi aile bağlarının işlenişi ile de izleyicinin dikkatini çekiyor.

Kore yapımı My Father is Stange dizisinden uyarlanacak olan dizi Türkiye’de Hayat Sırları ismiyle ekranlara geliyor. Dizinin çekimlerinde kullanılan mekanların merak konusu olması sebebiyle bu sorunun cevabını sizler için araştırdık.

Hayat Sırları dizisinin çekimlerinin İstanbul’da yapıldığı söyleniyor. Dizi için İstanbul’da lüks bir sitede bir villa için görüşüldüğü iddia ediliyor. Villanın ayrıntıları şimdilik belli olmasa da bu konu netleştiğinde sizlere duyuracağız.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın baba rolüyle ekranlarda olacağı dizide usta oyuncu Devrim Yakut da anne karakterine can veriyor. Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç arasındaki büyülü aşkı izleyici ile buluşturan dizinin çekimlerinin tamamının İstanbul’da yapılması planlanıyor.

Hayat Sırları dizisinde senaryoya bazı eklemeler yapılırsa dizinin çekimleri il sınırları dışına da çıkabilir. Ancak şimdilik böyle bir olasılık yok.

Hayat Sırları dizisinin çekimleri İstanbul dışına taşınsa bile çok uzak bir yer tercih edilmeyecektir. Çünkü dizide yer alan oyuncuların İstanbul’da ikamet ediyor olması dizi setinin başka bir yere taşınmasını zorlaştırıyor.

Hayat Sırları dizisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Diziyi sevdiniz mi? Diziyi izlemekten keyif alıyor musunuz?

2 YORUMLAR

Comments are closed.