Hayat Sırları Dizisinin Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 12:50
7

Hayat Sırları dizisinde kimler rol alıyor? Hayat Sırları dizisi oyuncu kadrosu ve tüm karakterler? Hayat Sırları dizisinde kim kimdir?

Most Production, Kore dizilerinden uyarladığı dizilere bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz sezonda bu tarz dizilerle büyük başarılara imza atan yapım şirketi yeni sezon için de dizi projesi ile karşımıza geliyor.


Hayat Sırları Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? <<<tıklayınız


My Father is Strange ismi ile Kora televizyonlarında büyük beğeni toplayan dizinin Türkçe karşılığı ise İlginç Babam. Ancak dizi Türkiye’de bu ismi ile yayınlanmayacak. Adına ilk önce Babamın Kozası olarak düşünülse da Hayat Sırları olarak değiştirilen dizinin oyuncu kadrosunu sizin için derledik.

Avukat olan Seher ile yönetmenlik yapan Burak‘ın aşkını anlatacak olan dizi, alışılmışın dışında bir seyir keyfi sunacak.

Hayat Sırları Burak Kimdir? (Ekin Koç Kimdir?)

1986 yılında doğmuş olan genç oyuncu Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitim görmüştür. Lisede iken tiyatroya olan ilgisi ortaya çıkan oyuncu hocası tarafından beğenilmese de Vahide Perçin ve Altan Gördüm’den oyunculuk dersi alarak yeteneğini pekiştirmiştir. 2003 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile tanınmaya başladı. Ardından Benim Adım Gültepe dizisinde Seyfi karakterine can vererek başrolde oynadı.

Hayat Sırları Seher Kimdir? (Hazar Ergüçlü Kimdir?)

1992 doğumlu olan oyuncu genç yaşına rağmen oyunculuk alanında oldukça tecrübelidir. İstanbul Üniversitesi Konservatuarı’nda eğitim görmüştür. Kuzey Güney isimli dizide Kuzey’in sevgilisi daha sonra da Ferhat’ın sevgilisi Simay rolünü oynamıştır. Medcezir dizisinde de Serenay Sarıkaya’nın en yakın arkadaşı olarak karşımıza çıkmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler isimli dizide Sinem Kobal ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Yüksek Sosyete dizisinde de başrol oynayan oyuncu kariyerinin en parlak noktasındadır.

Hayat Sırları Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

1965 yılında doğan oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Devlet tiyatrolarında uzun süre çalışan ünlü oyuncu Anlat İstanbul, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Kelebeğin Rüyası, Görünen Adam ve Hayat Şarkısı gibi birçok dizide başrol oynamıştır.

Hayat Sırları Devrim Yakut Kimdir?

49 yaşında olan ünlü oyuncu kariyerine tiyatro ile başlamıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan oyuncu Kelebeğin Rüyası isimli filmde yer almıştır. Ardından Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Düğün Dernek isimli film serisinde oynayan oyuncu buradaki rolü ile büyük beğeni toplamıştır. En son Cesur ve Güzel dizisinde izleyici ile buluşmuştur.

Hayat Sırları Olgun Toker Kimdir?

1986 doğumlu olan oyuncu Koservatuar öğrencisi olduğu dönemlerde dizi ve film teklifi almaya başlamıştır. Teklifleri değerlendiren oyuncu, Saklı Hayatlar, Bir Ses Böler Geceyi, Hükümet Kadın, Düğün Dernek gibi sinema filmlerinin yanı sıra Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Hayat Şarkısı dizilerindeki rolleri ile tanınmıştır.

Hayat Sırları Ayfer Dönmez Kimdir?

Comments are closed.