Hayati ve Diğerleri Dizisi İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 19 Kasım 2017 : 23:50
2

Kanal D ekranlarına 19 Kasım 2017 pazar günü yeni bir iddialı dizi merhaba dedi. Bu dizi eğlenceli ve polisiye tarzında senaryosu ile karşımıza çıkacak olan Hayati ve Diğerleri. 19 Kasım 2017 Pazar günü 1. bölümü ile yayın hayatına merhaba diyen dizinin başarısı ne olacak? Hayati ve Diğerleri Dizisi İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl? tüm bu soruların cevabını sizler için ele aldık. Hayati ve Diğerleri Dizisi İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl? İşte detaylar…

Yapımcılığını 1441 Productions’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu Hayati ve Diğerleri dizisi komedi tarzında ses getireceğe benziyor. Eğlenceli senaryosunun yanın da usta oyuncu kadrosu ile de bayağı dikkat çekeceğe benziyor.  Celil Nalçakan (Hayati), Günay Karacaoğlu (Şükran), Levent Ülgen (Danyal), Bülent Çolak (Vedat) gibi ünlü oyuncuları kadrosuna katan dizi, 1 bölümü ile 19 kAsım pazar günü ekranlarımıza gelecek. Peki bu dizinin konusu ne?

Dizide, Hayati komiserin başından geçen olayları ve Hayati komiserin hem işi hem de özel hayatını ele alan senaryo diziyi takip edenleri eğlendirecek. Hayati komiseri evlendirmeye çalışan annesi ve kolay yoldan zengin olmaya çalışan dayısı Danyal’ı konu alan senaryosu bakalım nasıl bir başarı yakalayacak? Ülkemizde polisiye ve komedi tarzında ki dizilerin sevildiğini düşünecek olursak, Hayati ve Diğerleri dizisi başarılı olacağa benziyor.


HAYATİ VE DİĞERLERİ DİZİSİ TÜM BİLGİLER<<<tıkla


Hayati ve Diğerleri dizisi, kendisi ile aynı gün yayınlanan Savaşçı ve Cennetin Gözyaşları gibi başarılı dizilerin yanında nasıl bir başarı sergileyecek? tüm bu soruların cevaplarını 19 Kasım 2017 Pazar reyting sonuçları açıklandığın da cevaplamış olacağız. Reyting Sonuçları açıklandığında haberimiz güncellenecektir. Siz de 1. bölümü ile ekranlara gelen bu iddialı dizi hakkında ki görüşlerinizi yorumlarınızla bize iletebilirsiniz. Hayati ve Diğerleri Dizisi İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

HAYATİ VE DİĞERLERİ DİZİSİ FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=Wx-8ijzyZlU

Comments are closed.