Hıçkırık Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 3 Aralık 2017 : 00:57
4

Hıçkırık isimli dünyaca ünlü romandan uyarlanan Kanal D‘nin yeni projesi yayın hayatına başladı. Kitapla aynı ismi taşıyan dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu dışında nerede çekildiği de izleyenler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Hıçkırık dizisinin çekildiği mekanlar ve adresleri… Hıçkırık Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede sorularının yanıtı…

Dizinin sürükleyici konusu şöyle: 7 yaşında yetim kalan bir çocuğun evlatlık alındığı evin tek çocuğuna karşı hissettiği imkansız aşk anlatılıyor. Söylentilere göre romandaki Kemal ve Nalan karakterleri Enver Paşa’nın emir eri Mustafa Tosun’la eşi Üftade Hanım’ın hayatlarını konu alıyor.


Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler<<<tıkla


Sürükleyici ve etkileyici konusuyla kısa sürede izleyiciyi kendine bağlamayı başaran dizi, Adını Sen Koy, Beni Affet ve Komşular gibi gündüz kuşağı dizilerini gölgede bırakacak gibi. Son zamanlarda en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında Hıçkırık dizisi oyuncu kadrosu, hikayesi ve nerede çekildiği yer alıyor. Bizde uzun süren araştırmalar sonucunda Hıçkırık Dizisi Nerede Çekiliyor? sorusunun yanıtını bulduk.

Hıçkırık Dizisi Nerede Çekiliyor. Kitabı okuyanlar olayların İstanbul Çamlıca dolaylarında geçtiğini bilirler. Hıçkırık dizisi de İstanbul’da çekilecek fakat Çamlıca çevresinde değil. Yaptığımız araştırmalara göre dizinin çekimleri İstanbul Beykoz Bozhane ve Riva dolaylarında çekiliyor.

Kanal D’nin günlük dizi eksiğini kapatacak proje  Kerime Nadir’in 1938’de yayınlanan Hıçkırık adlı romanından televizyona uyarlanacak. Yapımcılığını Birsel Film’in yapacağı dizinin çekimleri için özel bir set kuruldu. Ve dizinin çekimleri tüm titizlikle devam ediyor.

Kanal D Hıçkırık Dizisi Fragmanı İzle

4 YORUMLAR

Comments are closed.