Hıçkırık Dizisi Kübra Akın Kim? Yaşı, Boyu ve Sevgilisi


Güncelleme: 29 Ekim 2017 : 00:09
1

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hıçkırık geniş oyuncu kadrosuyla göz doldurmayı başardı. Dizide güzelliğiyle dikkat çeken Kübra Akın izleyenler tarafından oldukça merak edildi. Kübra Akın kim, kaç yaşında daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar…

Gündüz kuşağı dizilerine bir yenisi daha eklendi. Kerime Nadir’in 1938’de yayınlanan Hıçkırık adlı romanından televizyona uyarlanacak olan dizi aynı isimle ekrana gelecek. Yapımcılığını Birsel Film’in yapacağı dizinin oyuncu kadrosu titiz bir çalışmanın ardından tamamlandı.

Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Dizinin konusu oldukça ilgi çekici. 7 yaşında yetim kalan bir çocuğun evlatlık alındığı evin tek çocuğuna karşı hissettiği imkansız aşk anlatılıyor. Söylentilere göre romandaki Kemal ve Nalan karakterleri Enver Paşa’nın emir eri Mustafa Tosun’la eşi Üftade Hanım’ın hayatlarını konu alıyor.

Dizinin kadrosunda Nurseli İdiz ve Selçuk Özer gibi usta isimlerin yanı sıra genç oyuncu Kübra Akın da yer alıyor. Dizinin önemli karakterlerinden Kübra Akın hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Kübra Akın Hıçkırık dizisinin kadrosuna dahil olduğunu sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: “Başarı merdivenlerinin ilk basamağına adım atıldı hayırlı uğurlu olsun”

Hıçkırık Dizisi Kübra Akın Kimdir? Genç oyuncu SM Menajerlik ajansına bağlıdır. İlk dizi deneyimi olan Hıçkırık için oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Kübra Akın’a başarılar dileriz.

Siz Kübra Akın’ın oyunculuğunu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=2CeI9pHDo3k

Comments are closed.