Hıçkırık İlhami Kimdir? Gerçek Adı Nedir Sevgilisi Kimdir?


Güncelleme: 4 Aralık 2017 : 21:13
1

Kanal D Hıçkırık isimli projeyle günlük dizi açığını kapatmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanı bile büyük ilgi gören dizide İlhami kimdir? Dizinin önemli karakterlerinden Doktor İlhami kim? Zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Doktor İlhami karakterine hayat veren Kemal Okan Özkan kimdir? İşte ayrıntılar…

Yaklaşık 1 yıl süren hazırlık aşamasının ardından tanıtım fragmanı yayınlanan dizi sezona iddialı bir giriş yapacak. Hıçkırık isimli Roman yıllar önce sinema filmi olarak ta uyarlanmış ve yoğun ilgi görmüştür. Yeşilçamın sevilen filmlerin Hıçkırık artık dizi versiyonuyla ekrana geliyor. Haftaiçi hergün yayınlanacak dizi, Beni Affet ve Adını Sen Koy dizilerini gölgede bırakacak.

Hıçkırık Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

Kadrosunda usta isimlerin yanında genç oyuncularda yer alıyor. Nurseli İdiz, Selçuk Özer, Arda Hacıoğlu, Ezgi Sena Akay, Çağla Sarıoğlu, Kübra Akın, Ceylan Yılmaz ve Kemal Okan Özkan’ın rol aldığı dizinin en dikkat çeken isimlerinden Kemal Okan Özkan hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. İlhami dizide Nalan’ın eşidir.

Hıçkırık İlhami Kim? Kemal Okan Özkan

1987 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu 1.84 boyunda 76 kg ağırlığındadır.   Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ankara Devlet Tiyatrosu ve Sivas Devlet Tiyatrosunda çalışmıştır. Oyuncu Sungurlar ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. Kendisine yeni projesinde başarılar dileriz.

Comments are closed.