Bizim Hikaye Barış Nereye Gidiyor? Geri Dönecek Mi


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 00:09
1

Bizim Hikaye dizisinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı.Dizinin son bölümünde Barış gitme kararı aldı. Peki Barış nereye gidiyor? Barış geri dönecek mi? Barış ne zaman gelecek? Dizinin başrol oyuncusu Burak Deniz diziden ayrılıyor mu? İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz günlerde Burak Deniz hakkında Yurt dışında ünlü bir yapım şirketinden teklif aldığı ve yurt dışına gideceği haberleri çıkmıştı. Dizinin son bölümünde senaryo gereği gitme kararı alması Burak Deniz diziden ayrılıyor mu sorularına neden oldu. Bizim Hikaye Barış Nereye Gidiyor sorusunun yanıtını sizler için paylaşıyoruz.

Cemil ile yaptığı anlaşma gereği gitmek zorunda kalan Barış çok üzgündür. Ayrılmak onun içinde oldukça güçtür. Filiz Barış’ın onu terk edip gitmesiyle yıkılacaktır. Filiz’e evlilik teklif etmesinin hemen ardından gitmesi Filiz’i büyük hayal kırıklığına uğratacaktır.

Bizim düşüncemiz Barış bir yolunu bulup geri dönecek. Fakat Filiz’in onu affetmesi çok uzun sürecek. Çünkü yaşadıkları kolay değildir. Barış’ın kendini affettirmesi çok zor olacaktır.


Bizim Hikaye 14 Kasım Çalan Herşey Seninle Güzel şarkısı ve sözleri


İzleyenler Barış ile Filiz’in evlenme kararı almasına sevinirken birden gitme kararı alması seyirciyi de üzdü. Sizin düşünceniz nedir? Barış geri dönecek mi?

Comments are closed.