Bizim Hikaye Dizisi Tuttu mu? Bitecek mi? Final mi Yapacak?


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 00:14
4

Kulağa hoş gelen jenerik müziği ve uyarlama senaryosu ile ilk bölüm itibari ile iyi bir izlenim bırakan Bizim Hikaye’nin akıbeti merak ediliyor. İlk bölümü ile 4,49 reyting oranı ile kendisine 3. Sırada yer bulan dizi 2. Sıradaki Medipol Başakşehir – Ludogorets maçını saymassak 2. Sırayı kaptı gibi. Peki bu dizinin tutulduğunu mu gösteriyor? Dizi izlendi mi? Tuttu mu? Devam edecek mi?

Aile ve dram türünde ekranlara gelen yeni dizi Bizim hikaye ilk bölüm itibari ile güzel bir seyir keyfi yaşattı. Özellikle Çağatay Akman’ın hazırladığı jenerik müziği ise rap türünde hoş bir seda bıraktı kulaklarda. Dizinin sosyal medya etkisi henüz belli değil ancak o da yakında kendisini gösterecektir.

Peki bu anlamda dizinin devam edeceğini söyleyebilir miyiz? Tabi bunun cevabını vermek şimdilik zor gibi gözüküyor. Perşembe günü, Ateşböceği, Kanatsız Kuşlar, Ver Elini Aşk gibi yapımlarla mücadele edecek olan Bizim Hikaye’nin ilerleyen bölümlerdeki senaryosuna ve diziye dahil olacak yan karakterlere bağlı olarak akıbetide belli olacaktır.


Bizim Hikaye Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Geçtiği Gecekondu Mahallesi Nerede? Dizi Seti Nerede?


Eğer kendisini sürekli yineleyen ve yan karakterlerle diziye canlılık veren bir yol izlenirse eminim ki dizi tutacaktır. Ancak diğer taraftan Filiz ve Barış’ın aşklarını kısır bir döngü halinde evirip çevirirlerse ve buda yetmezmiş gibi Filiz’in karşısına bir de rakip çıkarırlar Filiz ve Barış aşkına gölge düşürülürse işte o zaman erken final gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Bakalım zaman bize ne gösterecek. sonra demedi demeyin. Sizlerin konu ile ilgili görüşleri bizler için çok önemli. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. Sizce Bizim Hikaye dizisi tutar mı?

4 YORUMLAR

  1. Severek izliyoruz bence mükemmel fikri çok komik :)) dizi dram ve komedi yi biarada yapmis inş bitmez

  2. Harika bir dizi anlamli ve gercek yasami yansitiyor diger diziler gibi hep aska baglamiyor turk milletinin gerceklere ihtiyaci var ozenti dizilere degil

Comments are closed.