İçerde 8 Mayıs Fragmanı ve İpuçları-Mert Sarp’ı Deşifre mi Edecek?


Güncelleme: 12 Ağustos 2017 : 08:52
0

İçerde dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile ilgiyi sürekli zirvede tutmayı başarıyor. Finale yaklaşırken dizide olaylarda hızlı gelişmeye başladı.

Melek’in ölümü, Mert’in deşifre olmasını şimdi Sarp’ın açığa çıkması mı takip edecek? İçerde 8 Mayıs Fragmanı ve İpuçları-Mert Saprı’ı Deşifre mi Edecek?

Bilindiği gibi İçerde dizisinin 39. bölümde Final yapacağı söylentilerinin etkisi hala var. Diziyi izleyenlerin de dikkatini çekecek ki hikayede hızlanmalar yaşandı.

En son Mert’in açığa çıkması, Melek’in ölmesi dizide bir şeylerin değiştiğini gösteriyor. Mert’in Sarptan şüphelenmesi ve Sarp’ı araştırması büyük sırrı açığa çıkaracak.

İçerde Sarp Açığa mı Çıkıyor?

Sarp’ın yolun sonuna geldiğine yönelik sinyaller gelmeye başladı. Dizide kurgunun hızlı ilerlediği dikkatlerden kaçmadı. Mert ve Melek’ten sonra Sarp’ta deşifre olacak. Mert nasıl Celal Babanın yanına yani gerçekte ait olduğu yere gitti ise Sarp’ta açığa çıkacak ve Polis olarak görevine devam edecek. İçerde dizisine yönelik ipuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Mert ve Sarp hangisi daha önce öğrenecek? Sarp öğrendikten sonra ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası çok yakında sitemizde… Sizlerde dizi ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bizlerle paylaşın. İyi Seyirler… Sizce büyük sırrı ilk kim öğrenecek? Sarp mı Mert mi?


İçerde Bensu Soral’ın (Melek) Yeni Dizisi Belli Oldu mu? Hangi Dizide Oynayacak?