İçerde Bensu Soral’ın (Melek) Yeni Dizisi Belli Oldu mu? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 1 Mayıs 2017 : 21:47
2

İçerde dizisinden tanıdığımız güzel ve başarılı oyuncu Bensu Soral, Melek karakteri ile gönüllerde taht kurmayı başarmış ve dizide bir sahnede vurulmuş ve ölerek diziden ayrılmıştır. Şimdi Bensu Soral’ın hayranları güzel oyuncunun yeni dizisini merak etmektedir. İçerde Bensu Soral’ın (Melek) Yeni Dizisi Belli Oldu mu? Hangi Dizide Oynayacak?

Hande Soral’ın kardeşi olan Bensu Soral’ın dizi ve sinema sektöründe henüz yeni olduğu biliniyor. Yaklaşık 4 yıldır bu sektörde olan güzen oyuncu daha çok Tatlı Küçük Yalanlar dizisi ile tanındı ve İçerde dizisi ile zirveyi zorladı. İçerde dizisinden ayrılan Bensu Soral’ın yeni dizisi merak edilmeye başladı. Bensu Soral’ın yeni projesi ne? Dizi mi sinema mı? İşte ayrıntılar…

Güzel ve başarılı oyuncunun İçerde dizisinden yeni bir proje için ayrıldığı haberleri henüz sosyal medyada yankılanmaya başladı. Yapılan yorumlarda Bensu Soral’ın İçerde dizisinden zaten ayrılacağı ancak güzel oyuncunun yeni bir peoje için daha iyi bir teklif aldığı ve bundan dolayı İçerde ekibinden erken bir senaryo değişikliği ile ayrıldığı belirtilmekte.

Yapılan eleştiri ve yorumların ner bir bilgi olmadığının altını çizmek gerekir. Diğer tarafta güze lve başarılı oyuncuya bir çok sinema ve dizi teklifinin geldiği ve oyuncunun bu teklifleri değerlendirdiği oyuncunun çevresi tarafından aktarılan bilgiler arasında.

Güzel oyuncunun yakın bir zamanda yeni dizisi ve veya projesinin belli olacağının söylemekte yarar var. Güzel oyuncunun fanı olarak sizler bu konu hakkında ne düşünyorsunuz. Güzel ve başarılı oyuncuyu sinemada mı yoksa yeni bir dizide m izlemek istersiniz?

Bensu Soral Hakkında Kısa Bir Soru&Cevap

Comments are closed.