İçerde Dizisi Çağatay Ulusoy’un (Sarp) Yeni Projesi Nedir? 2018 de Hangi Dizide Rol Alacak


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 16:41
2

İçerde Dizisinde gönüllere taht kurmayı başaran Çağatay Ulusoy 2016-2017 de Sarp karakteri ile ekranlara geldi. Reyting rekorları kıran İçerde nin gözde oyuncusu Çağatay Ulusoy, Aras Bulut , Çetin Tekindor , Mustafa Uğurlu , Bensu Soral gibi yetenekli oyuncularla başrolü paylaştı. Şimdi ise Çağatay Ulusoy’un yeni projesi nedir merak konusu oldu. Ay yapım imzalı, Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Elif Usman Ergüden’nin kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen İçerde dizisinin 39 bölüm olarak anlaşma yaptığı ve uzatılmayacağı kesinleşmiş durumda. Dizinin final yapması kesinleşmesinin ardından Çağatay Ulusoy’un yeni bir dizi projesi ile ekranlarda olacağı da kesinleşti.

Uzun süredir Ay Yapım ile çalışan yetenekli ve karizmatik oyuncu Çağatay Ulusoy şimdi ise büyük kitleler tarafından ilgi gören filmlerin altında imzası olan Taff Picturs’la anlaşmaya vardı. Bu şekilde Çağatay Ulusoy sürpriz bir film ile ekranlara geleceği söyleniyor. Her çalışmasıyla ilgi odağı haline gelen Çağatay Ulusoy ‘a bu film çalışmalarında da başarılar dileriz.

Çağatay Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada yeni sezonda süper güçleri olan bir süper kahramanı canlandıracağının sinyallerini verdi. Ancak dizisi hakkında başka bir açıklama yapmadı. Diğer taraftan net bir bilgi olmasada yakışıklı ve başarılı oyuncunun Netflix’te yayınlanacak olan “Karakalem” dizisinde başrol oynayacağı bilgisi sosyal medyaya düşmüş durumda. Amerika’dan gelen oyuncu birde sinema filmi projesinde olacak. Şimdiden oyuncu yeni sinema filmi için çalışmalara başlamış. Mayıs ayında başlanacak sinema filmi için kadın başrol oyuncusu ise hakla belli değil. Peki kadın başrol oyuncunun isimi belli mi? Melisa Aslı Pamuk, Gökçe Bahadır, Cansu Dere, Burcu Biricik ve Farah Zeynep Abdullah bu isimler arasında.

Çağatay Ulusoy’a çok fazla film ve dizi teklifi gittiği gelen haberler arasında. Yakışıklı oyuncu oyunculuğu ve karizmatik yapısı gereği aranan karakterler arasında olmayı başardı. Oyuncu da tüm teklifleri itina ile değerlendiriyor. [kirmizitext]Siz Çağatay Ulusoy hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyuncuyu yeni bir dizide mi yoksa filmde mi görmek istersiniz?[/kirmizitext] [kirmizitext]Yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden yapabilirsiniz.[/kirmizitext]


TIKLA>>>İçerde’nin Sarp’ı, Çağatay Ulusoy, Gerçekten Çukur Dizisine Gelecek mi?<<<TIKLA


Çağatay Ulusoy ‘Sarp’ Yeni Projesi Nedir?

Comments are closed.