İki Yalancı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 24 Temmuz 2017 : 22:39
2

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden yeni dizi İki Yalancı nerede çekiliyor? Dizinin seti nerede kuruluyor? Çekimlerine kısa süre önce başlanan dizinin detayları belli oldu.

Gani Müjde’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturuyor. Çekimler 6 Haziranda start aldı. Daha önce pek çok başarılı projeye imza atan Gani müjde, yeni dizi heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı.

Son olarak Hayat Bazen Tatlıdır isimli gençlik dizisi Star’da yayımlanış fakat ilk sezonda final yapmıştı. İki Yalancı isimli yeni dizi Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

 

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin İki Yalancı isimli yeni dizinin başrol oyuncuları. İkiliye eşlik edecek diğer oyuncular ise Serhan Aslan, Tuna Arman ve Koray Erkök olacak. Romantik komedi türünde bir dizi ekranlara geliyor. Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin çokça hayran kitlesine sahip oldukları için dizinin tutması bekleniyor.

Keremcem, 3 sezon boyunca yayınlanan O Hayat Benim dizisinde Ateş karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 131. bölümde final yapmasının ardından 2 ay tatil yapan genç oyuncu tekrar kamera karşısına çıktı. Peki Fox Tv’nin sevilen dizisi İki Yalancı nerede çekiliyor? Çekimler hangi şehirde yapılıyor.

Dizinin ilk etap çekimleri Bodrum ve Muğla’da başladı. Bir yaz aşkını konu alması beklenen İki Yalancı’nın çekimleri yaz boyunca Bodrum ve Muğla çevresinde devam edecek. Dizinin başarısına göre ilerleyen bölümlerde İstanbul’da bir set kurulacak.

Sizin görüşlerini nedir? İki Yalancı dizisi tutar mı yoksa kısa sürede final mi yapar mı?

İki Yalancı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncuları


İki Yalancı Final mi Yapıyor? İki Yalancı Final Tarihi!

Comments are closed.