İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum Nasıl Bir Program? Nasıl Başvuru Yapılır?


Güncelleme: 21 Ağustos 2017 : 21:13
1

İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum nasıl bir yarışma? İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum‘a nasıl başvuru yapılır? Fox Tv Eyvah Düşüyorum Başvuru nasıl yapılır?

İlker Ayrık, Fox Tv ekranlarında yeni bir programla izleyici karşısına çıkıyor. Daha önceki dönemlerde Eser Yenenler ve Mehmet Ali Erbil’in de sunuculuğunu yaptığı program benzer bir formatla Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

Nerdesin Birader Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak <<<tıklayınız

Geçtiğimiz sezonda Star Tv ekranlarında Var Mısın Yok Musun isimli programı tekrar hazırlayıp sunmaya başlayan İlker Ayrık bu programda istediği başarıyı yakalayamadı.

İlker Ayrık, yeni sezon için Fox Tv ile anlaşma imzaladı. Bilgi yarışması ile eğlencenin bir araya geldiği program izleyicilere de keyifli bir seyir sunuyor.

İlker Ayrık‘ın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstleneceği programın başvuruları çok kısa süre içerisinde Fox Tv’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. kimlik bilgilerinin yanı sıra kişisel bazı bilgilerin de yer alacağı yarışma formu, Fox Tv yetkilileri tarafından titizlikle incelenecek.

Eyvah Düşüyorum yarışmasında yarışmacılar bir ekip olacak. 3 kişilik olması beklenen ekip,İlker Ayrık’ın soracağı ve ağırlıklı olarak bilgi sorusu olacak olan sorulara cevap vermeye çalışacak.

Sorulara farklı cevaplar veren yarışmacılar farklı miktardaki paraları ellerine alarak istedikleri şıkların üzerinde duracak. Seçtikleri cevabın yanlış olması, yarışmacıların su dolu havuza düşmesine sebep olacak. Doğru cevap veren arkadaşları eğer düşmedilerse yarışmaya ekip olarak devam edebilecekler.

Sizce İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum nasıl bir program? Programa katılmak ister misiniz? Fikirlerinizi lütfen bize iletin…

Comments are closed.