İnsanlık Suçu Dizisi Suna Kim? Boyu, Yaşı, Kilosu Sevgilisi


Güncelleme: 11 Kasım 2017 : 00:41
1

Kanal D ekranlarına yeni sezonda bomba gibi giriş yapan yeni dizi İnsanlık Suçu Oyuncuları, kim kimdir gibi özellikle genç güzel oyunculardan Suna karakterinin merak edildiğini duyduk. Sizler için İnsanlık Suçu Suna Kimdir yaşı kaçtır, sevgilisi var mıdır daha önce oynadığı diziler nelerdir diye araştırma yaptık ve dizihaberci.com farkıyla sizler için derledik.

Yeni döneme bir çok başarılı dizi ile giren Kanal D yepyeni bir proje daha izleyici ile buluşturacak. Cast çalışmalarını neredeyse tamamlayan İnsanlık Suçu dizisi ile yediden yetmişe büyük bir kitleye hitap edeceği gelen haberler arasında.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler<<< Tıklayınız

İnsanlık Suçu dizisinde Suna karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Gizem Karaca’dır. Gizem Karaca 1992 yılında İstanbulda dunyaya gelmiş. Miss Turkey yarışmasıyla ekranlarla tanışan Gizem Karaca, 2012 de girdiği güzellik yarışmasında bir tık daha tanınma fırsatı bulmuştur.

İnsanlık Suçu dizisinde Suna karakterine hayat veren Gizem Karaca Benim Hala Umudum Var, Eve Düşen Yıldırım, Güzel Köylü, Kara Sevda,İstanbul Sokakları gibi dizilerde de boy göstermiştir.

İnsanlık Suçu Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?<<Tıklayınız

İnsanlık Suçu Suna Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

 

Gizem Karaca’nın İnsanlık Suçu dizisinde canlandırdığı Suna karakterinin performansını nasıl buldunuz? Görüş düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmak isterseniz yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Comments are closed.