İnsanlık Suçu Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 16 Şubat 2018 : 23:54
1

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnsanlık Suçu nerede çekiliyor? İnsanlık Suçu dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?2018 sezonuna az bir zaman kala kanallar arasındaki dizi yarışı da artarak devam ediyor. Kanallar yeni sezonda dizisiz bir gün dahi geçirmek istemiyor. Reytingleri kasıp kavurması beklenen yeni birçok dizi izleyici ile buluşturuluyor.

[kirmizitext]İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler [/kirmizitext]

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnsanlık Suçu da en iddialı dizilerden birisi olarak hazırlandı. Yeni dizinin 2018 Ocak ayında veya Aralık ayında ekranlarda olması bekleniyor.İnsanlık Suçu dizisinin çekimlerinin ise İstanbul’da yapılması bekleniyor. Dizide zaman zaman senaryodaki olaylardan dolayı farklı il ve ilçeler ziyaret edilmek zorunda kalınsa da çekimleri il dışına çıkarılması zor görünüyor.

Daha önce O Hayat Benim, Seni Kimler Aldı, Kalbimdeki Deniz gibi birbirinden ünlü dizileri izleyicisi ile buluşturan Pastel Film, İnsanlık Suçu dizisinin de yapımcılığını üstlendi. Daha önce yapımcılığını üstlendiği dizileri oldukça iyi yerlere getiren Pastel Film’in yeni dizisinin de çok başarılı olması bekleniyor.

Ünlü oyuncu kadrosu ve yediden yetmişe tüm seyircileri ekran başına kilitleyeceği düşünülen senaryosu ile İnsanlık Suçu yeni sezonun en iddialı dizilerinden olmayı hedefliyor.

[kirmizitext]Hıçkırık Dizisi Oyuncuları Tüm Karakterler[/kirmizitext]

Dizinin İstanbul’da çekileceği bilgisi gelmiş olsa da tam olarak mekanlar hakkında bilgi sahibi olamadık. Çekimlerin Tarsus’ta yapıldığı bilgisi geldi. Konu ile ilgili araştırmalarımız devam ediyor. İnsanlık Suçu dizisinin çekim yeri kesinleştiğinde sizlere sitemizden duyuracağız. Siz de İnsanlık Suçu dizisi ile ilgili görüşlerinizi haberimizin altındaki yorum ekle kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.