İrem Derici Neden Yoğun Bakıma Alındı? Durumu Ciddi mi?


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 12:32
1

İrem Derici’nin sağlık durumu ve yoğun bakıma alınması ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Peki İrem Derici’nin hastalığı ne? İrem Derici neden yoğun bakımda? Durumu ciddi mi?

Pop müziğin sevilen isimlerinden İrem Derici, geçtiğimiz hafta konserlerini iptal etmek zorunda kaldı. Rahatsız olduğunu söyleyen sanatçı yerlerde sürünecek kadar çok acı çektiğini de ekledi. Daha sonra ise rahatsızlığından dolayı hastaneye gitti.

Bir dönem verdiği kilolar ile çok konuşulan İrem Derici’nin zayıflama ilaçları kullandığı iddia edilmişti. Ancak ünlü şarkıcı bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti. Zayıflamasının ardından sağlık problemleri ünlü şarkıcının peşini bırakmadı.

İrem Derici, idrar yollarındaki enfeksiyon, halsizlik, şiddetli karın ağrısı ve bulantı gibi şikayetlerle hastaneye başvurdu. Hastanedeki yetkili doktorlar ünlü şarkıcının hemen yoğun bakıma alınmasına karar verdi.

İrem Derici’nin vücudunda çok fazla su kaybı olduğu ve vücudun su kaybını dengeleyemediği, daha iyi bir bakım için yoğun bakıma alındığı söyleniyor. Ünlü sanatçının doktorları henüz konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Yoğun bakımda ilaç ve serum tedavisinin yoğun bir şekilde yapılmasının ardından ünlü sanatçının normal odaya alınması bekleniyor. Vücudunun daha fazla yıpranmaması ve bir an önce kendisini toparlayabilmesi için yoğun bakımda tutulduğu söyleniyor.

Sevilen sanatçı İrem Derici hakkında son bilgiler elimize ulaştıkça haberimiz güncellenecektir. Sanatçıya acil şifalar dileriz.

Comments are closed.