İş Dünyası Programının Yeni Sunucusu Kim? Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Geldi?


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 18:19
1

Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile ekranlara gelen İş Dünyası‘nın yeni sunucusu belli oldu. GEçtiğimiz aylarda bir cinayete kurban giderek hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz’ın sunduğu İş Dünyası‘nın yeni sunucusunun kim olacağı merak konusu olmuştu. Ve o beklenen haber geldi.

Geçtiğimiz aylarda öldürülen Vatan Şaşmaz’ın yaklaşık 5 yıldır sunduğu ‘İş Dünyası’ programının yeni sunucusu Özlem Yıldız oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Özlem Yıldız “Çok sevdiğim, benim için çok kıymetli ve yol arkadaşlığı yaptığım bir dostumu kaybettim. Bu programla yollarımız kesiştiğinde, Vatan’ın daha önce sunduğunu öğrenince benim için çok daha büyük bir sorumluluk oldu.

O bayrağı uzun yıllardır çok başarıyla taşımış, yaptığı işi de layıkıyla yapmış, insanların çok sevgisin kazanmış birisi. Ondan bu bayrağı devralmak benim için çokta duygusal bir durum. Onun başarısını devam etmek, bu sorumluluğu göğüslemek adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

 

Özlem Yıldız Kimdir?

Özlem Yıldız 1980 Antalya doğumludur. Eğitiminin lise ayağını İstanbul’da tamamlayan Özlem Yıldız, aslen çerkez kökenlidir. 1996’da Atv’nin düzenlediği güzellik yarışmasında dereceye giremese de kanalda açılacak olan bir müzik kanalı için teklif aldı. VJ’lik yapmaya başlayan Özlem Yıldız, Çarkı Felek programında Mehmet Ali Erbil’in hostesliğini yaptı.

Comments are closed.