İş Dünyası’nın Yeni Sunucusu Özlem Yıldız Kimdir?


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 18:50
0

Geçtiğimiz aylarda talihsiz bir olay sonucu hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu üstlendiği İş Dünyası programının yeni sunucusu belli oldu. Yaklaşık 5 yıldır Vatan Şaşmaz’ın sunduğu programı bundan sonra Özlem Yıldız sunmaya devam edecek. 

İstanbul Beşiktaş’taki bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın dizisinde Engin karakterini canlandırırken aynı zamanda İş Dünyası isimli programın sunuculuğunu da yürütüyordu.

İş Dünyası Programının Yeni Sunucusu Kim? Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Geldi?

Programın yeni sunucusu Vatan Şaşmaz’ın da 20 yıllık arkadaşı manken ve sunucu Özlem  Yıldız Oldu. Özlem Yıldız konuyla ilgili:

“Çok sevdiğim, benim için çok kıymetli ve yol arkadaşlığı yaptığım bir dostumu kaybettim. Bu programla yollarımız kesiştiğinde, Vatan’ın daha önce sunduğunu öğrenince benim için çok daha büyük bir sorumluluk oldu. O bayrağı uzun yıllardır çok başarıyla taşımış, yaptığı işi de layıkıyla yapmış, insanların çok sevgisin kazanmış birisi. Ondan bu bayrağı devralmak benim için çokta duygusal bir durum. Onun başarısını devam etmek, bu sorumluluğu göğüslemek adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

İş Dünyası Programının Sunucusu Özlem Yıldız Kimdir? 

1980 Antalya doğumlu manken ve sunucu Özlem Yıldız İstanbul Suadiye Lisesi mezunudur.  ATV’de açılan bir müzik kanalında VJ’lik yaparak ekranlarda boy göstermeye başlayan güzel sunucu asıl popülerliğini Çarkıfelek yarışmasında hosteslik yaparken kazandı.

Daha sonra  Sabah Şekerleri , Aklımıza Takıldı, Herşey Dahil gibi sabah programlarının sunuculuğunu yaptı. İş adamı Sinan Sertel ile evliliğinden Demir isminde bir oğlu bulunmaktadır.