İsimsizler Dizisi Beğenildi Mi Tuttu Mu Reytingleri Nasıl


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 22:25
25

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İsimsizler farklı konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni görevine başlamak üzere yola çıkmaya hazırlanan diplomat Fatih Virankaya kaymakamının öldürüldüğü haberini alır almaz yeni görevinden vazgeçerek Virankaya’da kaymakam olarak görev yapmak için gönüllü olur. bu ilçede yeni görevini yapmak için giderken kayıtsız şartsız güvenebileceği yedi tane yol arkadaşı edinir kendine .

Yalnız Virankaya’ya gittiğinde görür k işler hiç düşündüğü kadar kolay değildir. Kaymakam cinayetinin arkasında ki isimleri bulmak ve akla karayı ayırt etmek düşündüğünden zor olacaktır. İlk bölümü ile 27 Nisan Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yeni dizi reyting listelerinde hiç fena sayılmayacak bir başarı sağladı. Listede 5. sırada kendine yer bulan dizinin ilerleyen haftalarda ilk sırada yer alması kaçınılmaz gibi görünüyor.

İdealist gençlerin ülkenin her yerinde canla başla görev yapacaklarını gerçekten vatanını devletini seven bir çok insanın bulunduğunu her bölümünde mesaj olarak veren dizinin oyuncu kadrosu çok popüler isimlerden oluşmuyor ancak oyunculukları ile oldukça beğeni topladılar Siz İsimsizler Dizisini beğendiniz Mi dizi ile ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz

25 YORUMLAR

  1. ilk sezon guzeldi ikinci sezonda aynen istanbulda cekimlerin yapılmasina sevindim hemde mekanlar cok guzel oyuncular iyi oynuyor ama keşke olcay ve birkac kisi daha kalsaydı iyi olurdu

  2. birınçi sezon harika ikincı sezonda harika yeni oyuncular guzel oynuyor ama olcay olsaydı keske

  3. dizinin yeni bölümlerini sabırla bekliyoruz.yalnız dizinin istanbulda çekileciği söylentileri var.öyle olursa üçüncü haftada sonlanır.çünkü dizilerdeki aynı sahneler insanları cezbetmiyor yapmacık oluyor.ask sahneleri istanbul,savaş sahneleri istanbul.sanki anadoluda mekan yok.dizinin mekanlarını çok beğenmiştik.hayırlısı olsun .

  4. Söz dizisinden daha başarılı olmasına rağmen o saçma ve ahlaksız diziyi izliyorlar.Nedenmi çünkü orda yakışıklımı yakışıklı tolga sarıtaş var. Bu dizi çok mükemmel gerçekten. ❤
    BU DİZİYİ HARCAMALARINA İZİN VERMEYELİM
    Çünkü bu dizi şuanki hayatımızda olan fetöyu anlatıyor . Dizi mükemmel ötesi ayrıca çok gerçekçi inşallah diğer sezona reytingler yükselir ???❤?❤UGUR GüNeŞ ?????

  5. Tek kelimeyle muhteşem bir dizi!
    Eğer gerçekten Demir yüzbaşı Murat Ahmet komser ve Kürşat sezon finalinde şehit oldularsa bu dizi bitmiş demektir!yok Yen’i sezonda Yen’i yüzler gelecek diyorsanız bu da dizinin kalitesini düşürür!
    Türkiye gerçeklerini bire bir ortaya döken ve cesurca dile getirilen bir diz nasıl olurda Reyting seviyesine ulaşamaz!
    Ra başından beri heyecanla seyrediyoruz ve mükemmel!
    Eğer devam edecekse aynı ekiple tam gudevsm etmeli yoksa bitter demektir

  6. Muhteşem bir dizi!cesurca gerçek olayları aydınlatıyor!eğer gerçekten hepsi öldüyse bu da dizi bitti demektir ve ço yazık olur!ilk bölümünden beri hayran hayran izliyorduk ve takdir ediyorduk!Olcay,Murat,Kürşat ve Ahmet komser şehit oldularsa ve eğer Yen’i sezonda dizi yayınlanacaksa omların boşluğunu kimsede dolduramaz gibime geliyor!
    Bir yolunu bulup dizi aynı oyuncularla aynı tempoda tam gaz devam ettirin derim!çünki tek kelimeyle HARİKA!

  7. Ne yapip ne edip bu diziyi devem edin burdan bu diziyi ceken yonetmene sesleniyom bu dizi seni zirveye cikarcak oyuncularida sakin deyistirme bu dizinin en cok sevilen oyunculari bu diziyi herkez izlesin ki birseyler ogrensin ulkemize gozdikenlerde boyle dusunuyo yasasin turkmilleti yasasin kardeslik ve beraberlik

    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

  8. Oncelikle selamualeykum bu dizi bitmemesi gereken bir dizi turkiyede olan biten her seyi gercek yuzunu gosteren bir dizi ben

  9. Lutfen bıtırmeyın coook, dogru gerçek muhtesem kadro tam olmus ama bıtecekmı neden boyle oldu

  10. İSİMSİZLER OYUNCULARI YETENEĞİ MUHTEŞEM BOYLE BİR DİZİ NASIL FİNAL OLUR.FİNAL OLMASINI İSTEMİYORUM HEYECANLA BİR SONRAKİ BÖLÜMÜNÜ BEKLİYORUM.DİZİDEKİ OYUNCULARA TEŞEKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİM.

  11. Çok başarılı bir dizi, tamamıyla Türkiye gerçekleri ile birebir örtüşüyor, oyuncular çok başarılı, senaryo çok güzel, reytingi düşse bile kesinlikle devam etmesi gereken bir dizi, yapanların ellerine sağlık, oyunculara da performanslarından dolayı ayrıca teşekkürler.

  12. Bencede tek kelimeyle süper bir dizi kesinlikle devam etmeli yanlız elif fatih sahneleri biraz daha fazla olmalı

  13. Gerçekten mükemmel,harika,memleket gerçeklerini anlattığı için daha çok etkiliyor,kimi zaman insanı yaralıyor,gururlandiriyor.. müthiş tek kelimeyle.

Comments are closed.