İsimsizler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 22:28
3

Kanal D ekranlarının geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlayan dizisi İsimsizler ilk yayınlandığı günden beri büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Peki dizide adı geçen Virankaya neresidir? İsimsizler dizi seti nerede? İsimsizler dizisi nerede çekiliyor gibi merak uyandıran sorular sizler için haberimizde.

Son zamanlarda ülkemizde artan terör olaylarının çarpıcı bir şekilde anlatıldığı İsimsizler dizisi, reyting listelerinde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Dizi, reyting listelerinde birinci sırada olamasa da her hafta artan bir başarı grafiği sergiliyor.

İsimsizler dizisi yayınlanmaya başlamadan önce dizinin çekim yeri olarak Güneydoğu Anadolu bölgesindeki araziler belirlenmişti. Terör olaylarının anlatılacağı dizide olayların gerçekçiliğini korumak amaçlı böyle bir seçim yapan çekim ekibi bazı sorunlarla karşılaştı. Güvenlik gerekçesiyle dizinin çekimleri Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki açık arazilerde yapılamadı.

Dizinin çekim yeri Konya Ovasına kurulan set ortamına alındı. Daha önce de askeri olayları konu alan başka dizilerin de çekimlerinin yapıldığı Konya Ovası, İsimsizler dizisi için de kullanıldı. Ayrıca Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde de çekimler yapılmaya başlandı.

Dizide Virankaya isimli oluşturulan hayali şehrin Balıkesir-Bigadiç olduğu söylenirken çatışmaların yaşandığı bölümlerde ise Konya Ovasındaki set ortamı kullanılıyor. Birbirinden heyecanlı sahnelerle izleyicisini derinden etkileyen İsimsizler dizisi, terör operasyonlarının bitmesinin ardından Güneydoğuda çekimlerini yapmak için yeniden çaba gösterecek gibi görünüyor.

İsimsizler dizisi yakaladığı başarı sayesinde ikinci sezon onayını da şimdiden aldı. Dizi, reyting listelerinde ilk 5’in içinde bulunurken gelecek sezonda en büyük rakiplerinden birisi olan İçerde’nin yayınlanmayacağının öğrenmesiyle gelecek sezonunu garantilemiş oldu.İsimsizler, yepyeni bölümleriyle Pazartesi akşamları saat 20.00’de Kanal D ekranlarında sizlerle buluşmaya devam ediyor!

3 YORUMLAR

Comments are closed.