İsimsizler Handan Kimdir? İsimsizler Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu?


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 23:08
0

İsimsizler dizisine ikinci sezonda katılan Handan kimdir? İsimler dizisinde Handan karakterini kim canlandırıyor? İsimsizler Handan gerçek adı nedir? İsimsizler Handan gerçek adı boyu kilosu sevgilisi?

2017-2018 sezonunda birçok dizi izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz sezon damgasını vuran İsimsizler dizisi de yeni sezonda bomba gibi değişikliklerle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fatih kaymakam ve arkadaşlarının ülkeyi terör örgütlerinden korumak ve temizlemek için yaptığı çalışmaların anlatıldığı diziye Handan karakteri ile yepyeni bir isim daha dahil oldu.

İsimsizler dizisindeki Handan karakterini canlandıran isim ise Hande Soral oldu.

İsimsizler Handan(Hande Soral) Kimdir?

1987 doğumlu olan ünlü oyuncu Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Tolga Çevik’in hazırlayıp sunmuş olduğu Arkadaşım Hoş geldin isimli komedi programında sahneye seyirci olarak çıkmıştır.

Oyunculuk performansı çok beğenilen oyuncu daha sonra birçok dizi teklifi almıştır. 2008 yılında Küçük Kadınlar dizisinde Armağan karakteri ile başrol oynamıştır. Bir Günah Gibi, Alev Alev, Çalıkuşu ve Yılanların Öcü dizisinde yer almıştır.

Hande Soral’ın Bensu Soral adında bir de kız kardeşi bulunmaktadır. Kız kardeşi de İçerde dizisi ile oyunculuğa adım atmış ve performansı ile büyük beğeni toplamıştır.

Hande Soral, kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile nişanlıdır. Uzun zamandır beraber olan ikilinin yakın bir zamanda nikah masasına oturacağı da iddia ediliyor.


İsimsizler 13. Bölüm Sezon Finalinde Kimler Diziden Ayrıldı? Kimler Öldü?


Siz Hande Soral’ın dizideki performansını beğendiniz mi? Hande Soral’ın canlandırdığı Handan karakteri dizide yer almalı mı?