İstanbullu Gelin 2017-2018 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 2 Haziran 2017 : 12:55
15

İstanbullu Gelin ikinci sezonu ne zaman başlayacak?, İstanbullu Gelin 2. Sezon yayına başlama tarihi ne zaman?, İstanbullu Gelin ikinci sezon hangi gün yayınlanacak?, İstanbullu Gelin 2017-2018 sezonu ne zaman başlıyor?

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olan İstanbullu Gelin, yeni sezonu için de gün saymaya başladı. Kemik kadrosu ile yoluna devam etme kararı alan İstanbullu Gelin dizisi, yeni sezonda da bomba gibi bölümlerle izleyicisini derinden etkilemeyi hedefliyor. Süreyya ve Faruk arasındaki büyük aşkın yanı sıra Osman’ın Süreyya’ya karşı olan ilgisi yeni sezonda diziyi daha heyecanlı bir hale getireceğe benziyor.

İstanbullu Gelin dizisi 16 Haziranda sezon finali ile ekranlarda olmuştu. 16. Bölümü ile sezon finali yapan dizi, oyuncuların ve set ekibinin yaz aylarında dinlenmesinin ardından Eylül ayı içerisinde izleyicilerin karşısına çıkmayı planlıyor.

15 Eylül veya 22 Eylül tarihinde izleyicisi ile buluşacağı iddia edilen dizinin eski gününde ekranlara gelmesi bekleniyor. İstanbullu Gelin Cuma akşamları diğer programlar olan yarışında kendisine iyi bir yer edinmeyi başarmıştı. Bu nedenle yeni sezonda da dizinin Cuma akşamları yayınlanması dizinin lehine olacak gibi görünüyor.

İstanbullu Gelin, ikinci sezonda kadrosuna yeni dahil ettiği oyuncuları, eski oyuncu kadrosu, güçlenen senaryosu ile kısa bir süre sonra izleyicisi ile Star Tv ekranlarında buluşuyor!

15 YORUMLAR

  1. Videolarda Handan diye birinin Faruğun ilk aşkı diyor ama Handan diye birisi dizide hiç olmadı Ülkü üst sarpkan İstanbullu gelin benim diyor ama füreyya korelinde gerçek yaşamına benziyor

  2. Videolarda Faruğun eski aşkı Handan diyor dizide Handan diye birisi yok Ülkü üst sarpkan İstanbullu gelin benim diyor ama füreyya korelin hayatında benziyor Süreyya ve füreyya ismide uyuyor

  3. Videolarda Handan diye birinin Faruğu sevdiği söyleniyor Handan diye dizide biri yokki Ülkü üst sarkan benim hayatım diyor ama füreyya korelin hayat
    Inıda benziyor

  4. ISTANBULLIK KELIN SERYALINI 2-SEZONI QACHON BOSHLANADI SABRSIZLIK BILAN KUTYAPMAN

Comments are closed.