Jet Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu


Güncelleme: 24 Ocak 2018 : 12:02
2

Komedi dizilerinin akla ilk gelen isimlerinden Gülse Birsel’in yeni projesi belli oldu. Başarılı oyuncu ve senarist, Jet Sosyete isimli diziyle ekranlara tekrar dönüyor. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizileriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Gülse Birsel’nin yeni dizisi Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var? Jet Sosyete dizisi oyuncu kadrosu ve konusu hakkında tüm merak edilenler.


[mavitext]8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir [/mavitext]


Star Tv ekranlarında, Komedi türünde yayınlanacak olan dizi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Komedinin en iyileri Jet Sosyete dizisinde bir araya gelecek. Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan’ın rol alacağı dizi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Yayın hayatına devam eden dizilerden farklı olarak sadece 60 dakika olarak ekrana gelecek. Gürse Birsel‘in anlaştığı kanala tek ve önemli şartı dizinin süresi ile ilgili oldu. Ve bu konuda anlaşma sağlayan Gülse Birsel çalışmalarına tüm hızıyla başladı. İşte dizinin oyuncu kadrosu.

Jet Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu

Gürse Birsel

Sunucu, oyuncu, gazeteci ve senarist olarak karşımıza çıkan Gürse Birsel çok yönlü bir santçıdır. 1971 Cihangir doğumlu olan Gürse, 175 cm boyundadır. 1999’da Murat Birsel ile evlenmiş ve mutlu bir beraberliği vardır. Gayet Ciddiyim, Velev ki Ciddiyim, Memleketi Ben Kurtaracağım, Yazlık, Yolculuk Nereye Kardeşim gibi kitapların yazarıdır.

[kirmizitext]Jet Sosyete Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede öğrenmek için tıklayınız [/kirmizitext]

Çağlar Çorumlu 

1977 tarihinde Amasya’nın Merzifon ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk olarak 7 Numara isimli dizide rol alan oyuncu asıl çıkışını Güldür Güldür Show’da canlandırdığı Şevket karakteriyle yaşamıştır. Yok Artık, Bulantı Beşir, Tatlım Tatlım gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Sarp Apak

1981 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. Kavak Yelleri dizisiyle geniş izleyici kitlesine ulaşan oyuncu Yeraltı, Yalan Dünya, Canım Abi, Karışık Kaset, Yaktın Beni ve Ölümlü Dünya gibi projelerde rol almıştır. Aynı zamanda amatör olarak müzikle de ilgilenmektedir.

[kirmizitext]Jet Sosyete Dizi Kıyafetleri Markaları Nelerdir? için tıklayınız[/kirmizitext]

Derya Karadaş

1981 yılında İstanbul’a dünyaya gelen başarılı oyuncu Halk Eğitim Merkezinde kendi imkanlarıyla oyunculuk eğitimleri almaya başlamış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar bölümde eğitimini tamamlamıştır. Yalan Dünya dizisinde Zerrin karakteriyle asıl çıkışını yakalamıştır. Şen Yuva, Komedi Türkiye, Kurtlar Vadisi Terör, Geniş Aile Yapıştır ve son olarak Güldür Güldür Show programında rol almıştır.

Cengiz Bozkurt

1965 Nevşehir doğumlu başarılı oyuncu  eğitimini İngiltere’de Goldsmiths University of London medya ve iletişim bölümünde almıştır. Leyla İle Mecnun dizisinde canlandırdığı Erdal Bakkal rolüyle hafızalarda yer edinmiştir. Kariyer hayatı boyunca Ay Lav Yu, Kaybedenler Kulübü, Berlin Kaplanı, Devrim Arabaları, Parmaklıklar Ardında,Uzun Hikaye, Eyvah Eyvah 3, Pek Yakında, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Bana Masal Anlatma ve Kara Bela gibi pek çok sinema filminde rol almıştır.

Ecem Uzun

 

1992 İstanbul doğumlu Ecem Uzun Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümünde eğitimine devam etmektedir.  Kariyer hayatı boyunca Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı, Ah Kalbim, Küçük Sırlar ve Aşk Yalanı Sever gibi yapımlarda yer almıştır.

Bartu Küçükçağlayan

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Orçun karakteriyle ünlenen oyuncu 1983 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Kariyeri boyunca Av Mevsimi, Binbir Gece, Yalan Dünya, Kesik ve Masum gibi projelerde yer almıştır.

Ayşenil Şamlıoğlu

Aslı Bekiroğlu

Hasibe Eren

Enis Arıkan

Şahin Irmak

Tuğba Çom

Deniz Cengiz

 

Comments are closed.