Kadın 2 Ocak Neden Yayınlanmıyor? Bitti Mi Final Mi Yaptı


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 10:51
3

Dram ve hüzün yüklü hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Kadın dizisi 2 Ocak salı var mı yok mu? Kadın 2 Ocak neden yayınlanmıyor? Kadın dizisi bitti mi final mi yaptı? Kadın 2 Ocak salı neden yok? Geniş izleyici kitlesine sahip dizinin takipçileri tüm bu sorulara yanıt aradı. Yeni yılın ilk haftası 2 ocak salı günü yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen “Kadın dizisi neden yok” sorusunun tanıtı haberimizin devamında…

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk,  Bennu Yıldırımlar ve  Seray Kaya gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı, 2 çocuk ile hayat mücadelesi veren yalnız bir annenin yaşadıklarını konu alan dizi kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Fakat Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kadın dizisi 2 Ocak salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek.

Sadece Kadın dizisi değil, Salı akşamları yayınlanan tüm diziler o gün tekrar yada özel bölümleriyle ekrana gelecek. Star Tv’de Ufak Tefek Cinayetler, Kanal D’de Kızlarım İçin ve Atv’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri de 2 Ocak Salı akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelmeyecek.

Kadın dizisi oyuncuları ve ekibi yılbaşı nedeniyle Ocak ayının ilk haftası kısa  bir tatil yapacak. Tail dönüşü kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam edecek. Kadın dizisinin 15 Ocak salı akşamı 11. bölümü ile ekrana gelmesi bekleniyor.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla


Fox Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kadın her Salı izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 

3 YORUMLAR

Comments are closed.