Kadın dizisi oyuncu kadrosu? Kadın(Woman) dizisi tüm karakterler?


Güncelleme: 17 Ağustos 2017 : 22:27
1

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kadın’da kimler rol alıyor? Kadın dizisi oyuncuları kim? Kadın(Woman) dizisinde kimler oynuyor?

Star Tv, Yuji Sakamato’nun yazmış olduğu Woman isimli diziyi izleyicisi ile buluşturmak için geri sayıma başladı. En son Yuji Sakamato tarafından yazılmış olan bir diğer dizi Anne ile reyting rekorları kıran Star Tv, Kadın dizisi ile de büyük bir başarı sergileyecek gibi görünüyor.

Kadın dizisinin yapımcılığını ise ünlü yapımcılık şirketi Med Yapım üstleniyor. Diziden beklentisi oldukça büyük olan ekip, dizinin başrolü için de oldukça sevilen başarılı bir oyuncu ile anlaşma imzaladı.

Kadın dizisinin başrolünde Özge Özpirinçci rol alacak. Özge Özpirinçci, dizide kocasını kaybettikten sonra iki çocuğu ile hayatta kalmaya çalışan ve tüm zorluklara göğüs geren bir kadını canlandıracak. Özge Özpirinçci’nin hayatla mücadelesi ve yaşadığı zorluklar izleyiciyi de derinden sarsacak.

Kadın dizisinde rol alacak diğer oyuncular için ise cast çalışması sürüyor. Birkaç oyuncu ile de imza aşamasına gelen görüşmeler yapılmış olsa da kanaldan ve yapımcılardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kadın dizisinin diğer oyuncuları da netleştiğinde sizlerle sitemizden paylaşacağız. Dizi ile ilgili tüm ayrıntılar için bizi takip edin!

Kadın(Woman) Dizisi Özge Özpirinççi kimdir? 

Japon dizisi olarak ekranlara gelen Woman (Kadın)’ın başrol oyuncusu Beren Saat’in adının geçtiği proje için son olarak anlaşılan isim Özge Özpirinççi oldu. Özge Özpirinççi daha önce Aşk Yeniden, Fi dizilerinde rol almıştır.

 

Kadın(Woman) Dizisi Caner Cindoruk Kimdir?

Yaprak Dökümü ve Hanımın Çiftliği dizileri ile meşhur olan Caner Cindoruk 1980 Adana doğumludur. Ailesini etkisi ile oyunculuğa merak saran Caner, Çukurova Üniversitesi İşletme mezunudur. Küçük yaşlarda setle tanışan Caner ilerleyen yıllarda amcası ve kardeşleri gibi sahnelere atıldı.

Kadın(Woman) Dizisi Bennu Yıldırımlar Kimdir?

22 Kasım 1968 doğumludur. Özellikle Süper Baba dizisindeki Elif karakteri ve Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret karakteri ile tanınmaktadır. Diğer taraftan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Nermin karakteri ile zirveyi yakalamıştır. Bülent Emin ile evli olan Bennu Yıldırmlar’ın bir de Ada isminde kız çocuğu vardır.

 

Kadın dizisi Ayça Erturan kimdir?

BKM Mutfak tarafından yapımcılığı üstlenilen ve yayınlandığı dönemde çok sevilen Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla kendisini tanıtma fırsatı bulmuştur. Ardından Evli ve Öfkeli dizisi ile ekranlarda olmuştur. Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefi

Kadın Dizisi Ece Özdikici Kimdir?

İzmirli olan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Amatör olarak tiyatro oyunlarında oynamış olsa da asıl tanınırlığını Poyraz Karayel dizisindeki Songül karakteri ile elde etmiştir.

Kadın Dizisi Seray Kaya Kimdir?

Kadın Dizisi Feyyaz Duman Kimdir?

Kadın Dizisi Devrim Özder Akın Kimdir?

Kadın Dizisi (Çocuk Oyuncu) Kübra Süzgün Kimdir?

 

 

Comments are closed.