Kadın Dizisi Sarp Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 18:10
0

Kadın dizisindeki Sarp kim? Kadın dizisindeki Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk kimdir? İşte Kadın dizisinin Sarp’ı Caner Cindoruk hakkındaki tüm bilgiler!

Fox Tv ekranlarının yeni sezon için en büyük hamlelerinden birisi olan Kadın dizisi, Woman dizisinin senaryosundan uyarlanıyor. Daha önce de yabancı pekçok diziyi Türk televizyonlarına uyarlayan yapımcılar Kadın dizisi için oldukça heyecanlı.

Kadın Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kadın dizisinde başrolü Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Daha önce Beren Saat’e teklif edilen rolü ünlü oyuncu kabul etmediği için Kadın dizisinin başrolü Özge Özpirinçci olmuştu.

Kadın Dizisi Sarp Kim? Caner Cindoruk Kimdir?

1980 yılında Adana’da doğup büyüyen oyuncu Çukurova Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Orhan Kemal Öykü Ödülünü almaya hak kazanmış yazar Zafer Cindoruk’un oğludur. Amcası, kardeşi ve ailesindeki bazı bireyler daha tiyatro ile ilgilendiği için Caner Cindoruk da küçük yaşlarda tiyatroya ilgi duymaya başlamıştır.

Car Cindoruk, 17 yaşında tiyatro sahnelerinde yer almaya başlamıştır. 2006 yılında Beynelminel, 2008 yılında ise Kelebek gibi sinema filmlerinde yer alan oyuncu 2008 yılında Yaprak Dökümü dizisinde de Doktor Nazmi rolüyle tanındı. Bu diziden sonra tanınırlığını arttıran oyuncu birçok teklif almaya başladı.

Hanımın Çiftliği dizisinde Kemal karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncu daha sonra Aramızda Kalmasın ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde de başrol oynadı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki rol arkadaş Farah Zeynep Abdullah’la sevgili olan oyuncunun kısa süre önce ilişkisinin bittiği iddia ediliyor.

Siz ünlü oyuncunun performansını dizide nasıl buldunuz? Caner Cindoruk’a Sarp karakterini yakıştırdınız mı?