Kadın Dizisi Final mi Yapıyor? Kadın Dizisi 2. Sezon Devam Edecek mı?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 16:57
4

Star Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Kadın ile ilgili final yapıyor söylentileri ciddi anlamda çoğaldı. Dizi reytinglerde güzel giderken bu tarz açıklamaların neden kaynaklandığı ise bilinmiyor. Akıllara dizinin tek sezonluk olarak mı çekildiği gündeme geldi. İşte detaylar.

Yuji Sakamato’nun yazmış olduğu Woman dizisinin Türk televizyonları için uyarlanmış hali Kadın dizisi, yeni sezonun en başarılı dizilerinden birisi olmayı hedefliyor. Kadın dizisi, konusu ile dikkatleri çekerken oyuncu kadrosu ile de adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

Özge Özpirinçci’nin üstün oyunculuk performansı ile değeri daha da artan Anne dizisi çok tutulacağa benziyordu. Bu güne kadar yer aldığı her dizi ve film yüksek oranda izlenen Özge, yeni dizisinde de bu istikrarını kaybetmeyecek gibi görünüyor. Özge Özpirinçci, Kadın dizisindeki oyunculuğu ile de daha uzun süre konuşulacak.

Ancak dizinin başrol oyuncusu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi. Güzel oyuncu yaptığı paylaşımda; “Final okuduğumda ben! Ben böyle final görmedim arkadaş! Hemen 22. bölümü istiyorum” dedi. Bu sözün ardından dizinin 22. bölümde final yapacağı akıllarqa geldi. Peki gerçek neydi?

 

Yaptığı paylaşımın yanlış anlaşıldığını anlayan Özpirinççi hemen 2. bir paylaşım yaptı ve “Benim storyler yanlış anlaşılmış. Dizimiz final yapmıyor. Ben sadece 21. bölüm finalinden bahsediyordum. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece her salı sizlerle olmaya devam edeceğiz” dedi. Bu paylaşımdan sonra dizinin fanları da rahat bir nefes almış oldu. Peki dizi ne zaman bitecek? Kaç bölüm yayınlanacak?

Kadın dizisinde eğer izleyici senaryodaki dramdan sıkılmazsa uzun süre ekranlarda kalacak gibi görünüyor. Özge Özpirinçci’yi televizyonlarda görmeyi özleyen seyirci, yeni dizisini de zaten bir süredir heyecanla bekliyordu. Bu nedenle dizi hakkında şimdilik final ile ilgili bir olasılık görünmüyor.

Sizce Kadın dizisi yeni sezona devam etmeli mi? Kadın dizisi erken final yapmalı mı? Kadın dizisi ile ilgili tüm ayrıntıları sitemizden takip edebilir, konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi de yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Kadın dizisi ile ilgili güncel haberleri BURADAN okuyabilirsiniz.

4 YORUMLAR

  1. Beğenerek iizlediğimiz , kkadının ananın mucadelesini , çocuklarıyla duygusal ilişkisini anlatan harika bir dizi

Comments are closed.